S. O. S! Hogyan küldjem át a fájlokat egyszerre a gépemre?
Figyelt kérdés
Próbáltam USB-vel... de nem igazán értek hozzá... és nem tudja telepíteni az illesztőprogramot... közben a telo azt írja h USB használata közben a memória kártya nem érhető el....
Bluetooth-szal próbálnám... de csak egyenként engedi... és van vagy 1500 kép :'D
A régi gépemen lehetett olyat hogy kijelöltem a telomon ahány fájlt akartam átküldeni, és átküldte egyszerre.... de ezen a gépemen meg csak úgy engedi hogyha rámegyek csatlakozás előtt h fájl fogadása.. másként nem engedi átküldeni..és ezt csak egyenként tudnám. Segítsetek kérlek :'(
2013. febr. 22. 15:03
1/11 anonim válasza:
szedd ki a telefonodból a memóriakártyát , tedd be microsd-sd adapterbe és szabadon másolgathatod a dolgokat.
2/11 A kérdező kommentje:
És azt hol találom meg? :S
Sajnálom, nem értek hozzájuk :(
2013. febr. 22. 15:08
4/11 anonim válasza:
A telefonodhoz kellene egy illesztőprogram.Milyen márkájú telefonod van?
5/11 A kérdező kommentje:
Samsung.
(Samsung star 3)
2013. febr. 22. 15:14
6/11 anonim válasza:
7/11 A kérdező kommentje:
És ezt a telóra kell tenni?
2013. febr. 22. 15:20
8/11 anonim válasza:
Nem.A számítógépre,hogy felismerje a telefont.
9/11 anonim válasza:
Ezzel a programmal az USB kapcsolat is működni fog.
10/11 A kérdező kommentje:
És a telón mikor kiírja hogy USB HÁTTÉRTÁR vagy SAMSUNG KIES akkor melyiket válasszam? / A 2.-nál tűnt el a memóriakártya
2013. febr. 22. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!