Vurugya béla kérdése:
Nem értek az újabb telefonokhoz, de kislányomnak "Pou"-t szeretnék tölteni az új Samsung Star 3 telefonjára. Hogyan tehetem meg?
Figyelt kérdés
Alkérdések:
1. Honnan lehet megtudni, hogy androidos-e egy telefon, és az egyáltalán mit jelent? (Valahol azt írták, csak ilyenen megy a pou.)
2. Bluetooth-tal már töltöttem fájlokat egy régi telefonra, lehet a pou-t is azon feltölteni neki?
3. És honnan szedhetek pou-t? A Google játékoknál nem tudtam letölteni, bárhová kattintottam.
Szóval kérem, segítsen, aki ért hozzá...
2013. febr. 21. 21:32
1/15 anonim válasza:
utána néztem és nem androidos tehát nem tudsz rátölteni, mert kell hozzá 1 google fiók és a playaruházról tudnád letölteni de ugye ez csak akkor van ha androidos szóval sajnos ez nem fog menni
2/15 anonim válasza:
Mivel nem okostelefon nem tudod letölteni.
3/15 anonim válasza:
sehogy sem lehet.azt hogy Androidos-e a telefon vásárlás előtt kell megnézni és nem utána szomorkodni hogy nem az.
4/15 anonim válasza:
Mivel nem Androidos,ezért sehogy sem lehet megoldani.
6/15 anonim válasza:
Mivel a Star 3 nem okostelefon ezért nincs rajta Android(ami különben egy oprendszer)Máskor jobban szét kéne nézni mielőtt mindenféle ipari hulladékot megveszel.
7/15 anonim válasza:
Hány éves a kislànyod? Ez a telefon bukta..
8/15 anonim válasza:
A telefonon a Samsung saját készítésű OPERÁCIÓS RENDSZERE fut, nem pedig a Google által készített Android OPERÁCIÓS RENDSZER, és ez a játék amit te kérdezel, ez Android ra lett elkészítve, ezért nem kompatibilis a telefonnal. Amúgy hány éves a kislányod?
9/15 A kérdező kommentje:
9 éves. Másféle játékot lehet rá tölteni szerintetek?
(Nem volt célunk egyébként, hogy valami csodatelefonja legyen.)
2013. febr. 22. 21:24
10/15 A kérdező kommentje:
Minden választ köszönök!
A hasznosaknak ment a kéz is...
2013. febr. 22. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!