Viber aktiválás?
Nekem ugyanez a bajom.
Deaktiváltam magam és most nem tudom aktiválni.
nincs meg az első sms amiben a kódot kaptam
most meg nem kapok új kódot, milliószor próbáltam már..
Neked megoldódott?
Kérlek segítsetek!!
Az alapproblémára nem, de egy nagyon hasonlóra tudok megoldást/nekem működött. Tehát az én alapproblémám volt:
1. vibert telepítettem, aktiváltam.
2. factory reset
3. vibert telepítettem, aktiválni akartam, de nem küldte a kódot tartalmazó sms-t
végül, ami megoldás működött:
1. Egy adathelyreállító program segítségével sikerült visszaállítani a régi (eredeti) "SD_kártya/viber/.viber" fájlt és lementeni.
2. vibert letöröltem (adatok törlése, uninstall, sd kártyáról viber mappa törlés)
3. viber telepítése (lehet itt érdemes várni 24 órát)
4. A lementett ".viber" fájlt bemásoltam a helyére (SD_kártya/viber/). FONTOS: az egész módszer csak akkor működött, ha nem indítottam el a vibert, csak a 4. lépés után! Ja, és ekkor még az SD_kártya/viber/ mappa nem létezett, tehát ezt létre kell hozni.
5. viber indítása. Ekkor még mindig kérte a telefonszámom. megadtam, egy pár másodperc eltelte után, még mindig nem küldte az smst, viszont beléptetett a régi "account"-ommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!