Iphone 5 jó valamire?
valójában semmire sem jó,mert : 200.000 ft-ért akarják rásózni az emberekre,miközben 150.000-ért már 3 szor jobb,nagyobb kijelzőjű, minőségibb anyagokból összerakott telót leht kapni.
pl xperia z,de még az xperia p is 2 szer jobb az iphone 5 -nél
de itt nem erről van szó!!
ha a lehető legjobb telefont akarja megvenni az ember,és 150.000 -ért 3 szor jobb telefont kapni mint az iphone 5 akkor minek az iphonet veszi ?
inkább fizet érte többet hogy sokkal rosszab telefonja leyen ?
Nem ilyen egyszerű ez. Nem vagyok iphone-os, itt kezdeném. Viszont! Az iphonnal kapsz egy oprendszert, ami lehet valakinek jobb, mint az android, mivel vannak előnyei! Ezen kívül kapsz mellé kapcsolódó szolgáltatást, mint pl a garanciás ügyintézés minősége. És az anyaghasználat sem olyan rossz azért.
De szerinted miben jobb az xpreia P? Engem például zavar, hogy minden telefon akkora, mint régebben egy monitor volt. Nincs jó hardverrel szerelt, 4"-os telefon. És itt jön képbe az iphone 5. :)
Sose adnék érte annyit, meg nem kell a zártsága sem, de sok szempontból ideális telefon. A telefonokban lévő hardvert meg nincs értelme 1:1-ben összehasonlítani, mivel tök más oprendszert futtatnak, androidhoz erősebb vas kell.
papírnehezék:)
viccet félretéve..
Elég drága egy kütyü..
az Apple márka ad rá, meg hogy nem ,,annyira'' régen jelent meg.
ennek az árából simán kijönne egy Xperia S/ Xperia T/
Sőt Xperia Z, ezek jobbak ( Z ahogy te is leírtad)
Én az iPhone helyett vennék pl egy Xperia T /TX-et
és még maradnak jó 40 ezer, ha az iPhone 2oo.ooo forint
ezekszerint nem csak én gondolom így.
és most nézem hogy a 64gb-os iphone 5 264.000 ft a t-mobile-nál !! szánalmas.
nem is lenne baj az hogy valaki kifizet érte ennyit,de ha ennyibe kerül akkor tudjon is ennyivel többet,de ehelyet AMENNYIVEL TÖBBE KERÜL AZ IPHONE,ANNYIVAL ROSSZABB MINT AZ XPERIA Z
Még mindig nem érted: az iphone-on ios van, az xperiákon meg android. Alma és körte esete. Akinek előbbi kell, az kifizeti az árát.
Egyébként minden annyiba kerül, amennyit a piac hajlandó érte fizetni. Az iphonokat meg világszerte elkapkodják, nem győznek annyit gyártani, amennyi a kereslet. Miért adnák olcsóbban? Ha tied lenne az Apple, te ilyenkor azt mondanád: "Úúúú, micsoda túlárazott ez a telefon... Hmmm, és ott az xperia z, az mennyivel jobb és még olcsóbb is! Ok, holnaptól féláron megy az iphone5! XD"
oké,aki a szoftver miatt veszi mondjuk hogy érthető.
de nem mindenki vesz iphonet a szoftver miatt,
ja,és akkor végülis mondhatjuk hogy a szofver miatt kerül ennyibe. ( ami szerintem egy elég gagyi dolog )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!