Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5 jó valamire?

Iphone 5 jó valamire?

Figyelt kérdés

valójában semmire sem jó,mert : 200.000 ft-ért akarják rásózni az emberekre,miközben 150.000-ért már 3 szor jobb,nagyobb kijelzőjű, minőségibb anyagokból összerakott telót leht kapni.

pl xperia z,de még az xperia p is 2 szer jobb az iphone 5 -nél

2013. febr. 21. 16:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
33%
Ez vallási kérdés, kár rajta vitatkozni, mindenki vegyen olyan telefont amire van pénze és kielégiti az igényeit.
2013. febr. 21. 16:51
 2/14 A kérdező kommentje:

de itt nem erről van szó!!

ha a lehető legjobb telefont akarja megvenni az ember,és 150.000 -ért 3 szor jobb telefont kapni mint az iphone 5 akkor minek az iphonet veszi ?

inkább fizet érte többet hogy sokkal rosszab telefonja leyen ?

2013. febr. 21. 16:57
 3/14 Osynho ***** válasza:
51%

Nem ilyen egyszerű ez. Nem vagyok iphone-os, itt kezdeném. Viszont! Az iphonnal kapsz egy oprendszert, ami lehet valakinek jobb, mint az android, mivel vannak előnyei! Ezen kívül kapsz mellé kapcsolódó szolgáltatást, mint pl a garanciás ügyintézés minősége. És az anyaghasználat sem olyan rossz azért.

De szerinted miben jobb az xpreia P? Engem például zavar, hogy minden telefon akkora, mint régebben egy monitor volt. Nincs jó hardverrel szerelt, 4"-os telefon. És itt jön képbe az iphone 5. :)

Sose adnék érte annyit, meg nem kell a zártsága sem, de sok szempontból ideális telefon. A telefonokban lévő hardvert meg nincs értelme 1:1-ben összehasonlítani, mivel tök más oprendszert futtatnak, androidhoz erősebb vas kell.

2013. febr. 21. 17:07
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
És miért vesz valaki egy fapados, vagy valami használt BMW-t, ha mondjuk egy full extrás Peugeot-t, vagy esetleg Fiatot vehetne belőle? A használati érték az extrák miatt messze eltolódik a Peugeot vagy Fiat felé, mégis a farkad és a menőségi faktorod a BMW-től fog növekedni a többi ember körében. Hasonló a helyzet a telók esetében is. Jó telefon a szifon, ez kétségtelen. De azért a kib*szott logóért fizeted ki a telefont még 1x, mert almáék kicsit túlárazzák, csak a márka és a kult miatt. De szerintem manapság egyeltalán nem menő telefon a szifon. Sokkal inkább tömegtelefonként nőtte ki magát, az első 2-3 generációig volt exclusive, addig tudott újat mutatni, és addig birtokolták a "kiváltságosok". Nemrég egy olyan kérdést láttam valahol, hogy az ember most kapta az első fizuját, szaladt is be a T-be, hogy vegyen egy i5-öt. De szerencsétlen ott elakadt, hogy nem tudta feloldani, meg a beállításokból kikapcsolással tért vissza a főképernyővel. Na az ilyeneknek dugnám fel a k***aszott okostelefonjukat, a havi törlesztőt meg kb. 3000-rel kell szorozni az IQ-jával.. Én egy S3-ast birtokolok, iPhoneról váltottam. Untam már az irigy pillantásokat és a platform kötöttségét. Ez egy abszolút elegáns, jól kinéző telefon nagy tudással, és ellentétben az Iphone-al nem az jön le a használójáról hogy egy újgazadag k*csög.
2013. febr. 21. 17:21
 5/14 anonim ***** válasza:

papírnehezék:)

viccet félretéve..

Elég drága egy kütyü..

az Apple márka ad rá, meg hogy nem ,,annyira'' régen jelent meg.

ennek az árából simán kijönne egy Xperia S/ Xperia T/

Sőt Xperia Z, ezek jobbak ( Z ahogy te is leírtad)

Én az iPhone helyett vennék pl egy Xperia T /TX-et

és még maradnak jó 40 ezer, ha az iPhone 2oo.ooo forint

2013. febr. 21. 17:27
 6/14 A kérdező kommentje:

ezekszerint nem csak én gondolom így.

és most nézem hogy a 64gb-os iphone 5 264.000 ft a t-mobile-nál !! szánalmas.

nem is lenne baj az hogy valaki kifizet érte ennyit,de ha ennyibe kerül akkor tudjon is ennyivel többet,de ehelyet AMENNYIVEL TÖBBE KERÜL AZ IPHONE,ANNYIVAL ROSSZABB MINT AZ XPERIA Z

2013. febr. 21. 18:13
 7/14 Osynho ***** válasza:
73%
Kérdező: láttál már vertu tesztet? Ha eddig nem, akkor szerintem ne is keress rá, mert ha egy iphonon így kiakadsz, akkor egy vertut látva szerintem felpattintod az ereidet. :) 100 éves Nokia belsőt prémium házban olyan drágán adják, hogy az iphone5 mellette eldobható, egyszer használatos kacat. :D
2013. febr. 21. 18:23
 8/14 Osynho ***** válasza:
41%

Még mindig nem érted: az iphone-on ios van, az xperiákon meg android. Alma és körte esete. Akinek előbbi kell, az kifizeti az árát.

Egyébként minden annyiba kerül, amennyit a piac hajlandó érte fizetni. Az iphonokat meg világszerte elkapkodják, nem győznek annyit gyártani, amennyi a kereslet. Miért adnák olcsóbban? Ha tied lenne az Apple, te ilyenkor azt mondanád: "Úúúú, micsoda túlárazott ez a telefon... Hmmm, és ott az xperia z, az mennyivel jobb és még olcsóbb is! Ok, holnaptól féláron megy az iphone5! XD"

2013. febr. 21. 18:26
 9/14 A kérdező kommentje:

oké,aki a szoftver miatt veszi mondjuk hogy érthető.

de nem mindenki vesz iphonet a szoftver miatt,

ja,és akkor végülis mondhatjuk hogy a szofver miatt kerül ennyibe. ( ami szerintem egy elég gagyi dolog )

2013. febr. 21. 18:34
 10/14 A kérdező kommentje:
ja, és a 4s után jött az 5,ami a kijelzőméreten kívűl mindenben szinte ugyanolyan mint a 4s, és az 5 csak a kijelzőmérete miatt ( 0,5 " ) merthogy ennyivel nagyobb a 4s-nél ilyen áron kapható.... érdekes
2013. febr. 21. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!