Kinek milyen tapasztalatai vannak a Viber nevű Androidos alkalmazással?
Független telótól...
Egyébként jó, bár a telefonálás résszel néha van egy kis probléma, max hangerőn is alig hallani a másikat, aztán x idő múlva magához tér.Bár az utóbbi 2 napban 2 frissítés is érkezett hozzá, azóta még nem próbáltam, nem teszteltem.A vételi minőségen, attól eltekintve, hogy néha halk, vagy meg-megakadozik a beszélgetés, illetve néha meg is szakad teljesen, de ez elég ritka, nincsen vele semmi bajom.
Néha halk,az biztos,sztem kiváló.
Az adatforgalom nyilván attól függ,mennyit használod,a legjobb,ha wifiről megy,de am. rendszeres használattal sem hiszem,h 10 Mb fölé megy havonta.
Jó kis progi, én elsősorban szöveges üzeneteket küldök róla, meg képeket. Ezekre tökéletes! Sőt, ha elfogy a 100mb adatforgalmam, a lassított nettel is működik. Szóval sms-t, mms-t ki lehet váltani vele, a legtöbb ismerősöm szintén viber használó.
A beszélgetés más tészta, itt sok minden közrejátszik. A használt hálózat (2g,3g,wifi), és a 2 telefon is! Van akivel nem tudtam rendesen beszélni, de másokkal tökéletesen megy. A hang az valóban halk, de felhangosítva azért használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!