Vettem egy fulhallgazot/headset-et, tel. -os boltban. Utangyartott, de allandoan kiesik a fulembol. Ez normalis?
Figyelt kérdés
nagyon idegesuto.
fejhallgato nem jonn esetleg amit nem kell fulbe dugni?
2013. febr. 21. 07:31
1/5 anonim válasza:
Használj ragasztószalagot! A fejhallgatók egyikét sem kell a fülbe dugni. Agybadugós fülest próbáltál már?
2/5 anonim válasza:
szikszalag megoldja a problémádat...
egyébként akk nagy a füled :P
3/5 A kérdező kommentje:
ha ha -.-...voltam most egy telos boltban, gyarit beleprobaltam es telj.en jo, szorul a fulemben..
de meg dilemazzom, fejhallgato nem jobb e, esetleg vki tapasztalat?ha jobb, miert/mitol , mint a fulhallgatok?
2013. febr. 21. 10:20
4/5 anonim válasza:
Ha az alsóbb kategóriát nézzük, akkor ott a fülhallgatók lényegesen jobbak. Kevesebb szűrődik ki / be a zenéből és a hangokból.
Személy szerint gáznak találom, amikor az ember nyakában ott a nagy fejhallgató.
5/5 A kérdező kommentje:
lattam mar kisebb fejhallgatot is :)
szoval akkor csak a kinezetben van kulonbseg , nem tud tobbet a fejhallgato , mint a ful..?
amit irtal aszerint erdemesebb a fulbedugosat venni.
2013. febr. 21. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!