Meghalt a telóm vagy mibaja lehet?
A minap lemerült a telóm aztán amikor haza értem töltőre tettem 1 óra mulva lehúztam a töltőről mert mentem bevásárolni és gyorsan a táskámba tettem (kikapcsolt állapotban volt még mindig és töltés alatt is!) aztán valószinűleg benyomódhattak a gombok rajta és vmi downloading modba kapcsolt a teló...nemtudtam kilépni belőle így kivettem az aksit vissza tettem és hiába nyomom a bekapcsoló gombot v bármit nemcsináll semmit!Milehet a baj meghalt? magától?lehetséges ez? Garancia már sajnos nincs... egyébként nemvolt annyira öreg teló szóval nemértem!
Samsung GT-I 5800
Nem igazán ajánlatos az okostelókat teljesen lemeríteni,nem tesz jót nekik.
Mennyi idős a telefon?
Ha kikapcsolva töltőre teszed,tölt?
A saját töltőjével töltötted?
Mert idegen töltő tönkre vághatja.
Igazából nem tudom,mi lehet,ha új akksival sem megy,be kellene vinned szervízbe,v. egy GSM-be,sztem ingyen is megnézik,aztán megmondják mennyi lenne javítan,vagy érdemes-e egyáltalán.
Egy próbát megér,jobbat nem tudok.
Igazából sztem ahogy a kérdésben fogalmaztál,meghalt,de hátha kifogsz vmi szakit,aki újraéleszti.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!