Huawei ascend y200 vélemény? Huaweiról vélemény?
Figyelt kérdés
Szeretnék telefont venni.2013. febr. 19. 21:20
1/9 anonim válasza:
Nekem huawei a telóm is es a tablagepem is es semmi bajom veluk. Sztem nyugodtan vedd meg
2/9 anonim válasza:
Nagyon kevés RAM, ha már tele akkor bezárja az aktuális alkalmazást, egy komolyabb honlapot nem tudsz megnyitni vele.
3/9 anonim válasza:
Hát én van olyan hogy vagy 10 honlapot megnyitok mégsem fagy le vagy zárja be az alkalmazást...
5/9 anonim válasza:
nekem g300 van, teljesn meg vagyok vele elégedve, sorozatokat is szoktam rajta nézni, wifi soha nem dobott még le, játékok is szépen futnak. Szerintem vedd meg nyugodtan.
6/9 anonim válasza:
legjobb teló, megéri az árát!, igaz, úgy látszik, h nem, mert olcsó, de megéri:D
7/9 anonim válasza:
jó telefon! a kategóriájában a legjobb!
a kijelző szép, olyan benne, mint amilyet az iPhonokba szoktak tenni! [olvass utána nyugodtan :) ]
a RAM kevés, de roottal megoldható!
csak nézz utána!
de megéri!
8/9 anonim válasza:
Összességében én nagyon elégedett voltam, bár egy nagyobb RAM elfért volna, jól is jönne, de ne akarjunk a kákán is csomót keresni, nagyon össze van téve a teló, meglepően gyors, nagyon jól optimalizálták a kínaiak! Ha nem szolgáltatónál vesszük, akkor nagyjábal 30-40 ezer forintért szerezhetó be a készülék, ennyiért nagyon megéri! :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,
Azóta már beszereztem és már lassan fél éve használom.
Elégedett vagyok!
A RAM tényleg kevés csak nem tudom mi az a rootloás... :(
2013. jún. 29. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!