Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 3410esről hogytudom...

Nokia 3410esről hogytudom eltűntetni a logót?

Figyelt kérdés
nemrég kaptam egy ilyet de nemtalálom sehol hogylehet eltávolítani... van erre vmi módszer? mondjuk gondolom van, mert alapból nincs logó ha jóltom, és ha már berakni lehetett egyet akk levenni is lehet :) sztm
2009. szept. 8. 17:21
 1/2 anonim válasza:

nekem 3310 volt, és anno az akkor még pannon gsm oldalán volt egy csomó oplogó, és ott volt egy olyan hogy ÜRES :D

nekem csak úgy sikerült, ha jól emléxem, még a gyári beállítások visszaállításával sem sikerült (csak a csengőhangokat törölte ki..)

2009. szept. 10. 14:34
 2/2 A kérdező kommentje:

megvan!!!!

de, csak annyi volt h gyári beállítások visszaállítása... köszi, ha nem írtad volna nemtudtam volna megcsinálni:D:D

2009. szept. 10. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!