Nokia lumia 610 T-mobilos, ha majd megkapom a Wp 7.8-as frissítést és felrakom itthol akkor elszál a garancia?
Azt már sikerült kiderítenem , hogy lassan ciklusokban jön majd a frissítés ,de már ilyet is hallotam h elvész a garancia ha ezt itthon hajtom végre... (A telefont T-mobilnál vettem előfizura , ha ez számit) Ez igaz ?
Köszi
Miért veszne el?Hülye aki ezt mondta neked...
Egyébként már elvileg a L800-asok, 710-esek megkapták, neked is meg kellett volna már.Zune be, teló repülőgép üzemmódba, elindítod a zune-on a frissítés keresését, majd lerántod a neted.Wifi le, vagy kábel kihúz, vársz egy percet, majd visszadugod.Előfordul, hogy csak 20-adik próbára jön össze, de menni fog, ha másképp nem ajánlja fel a Zune.A 7.8-at egy-az egyben egy update-ben kapod meg, maradék 18 hónapban csak apróbb bugfixek fognak jönni, vagy egykét gyári app csiszolt változata, stb.
ki próbáltam ,hogy töbször kerestem Zune-val frissítést ,de semmi .. Majd még próbálkozok ...
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!