Mondanátok az Iphone 4S-hez hasonló telefonokat?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy telefont amin van valamilyen rendszer ( Ios , Android ) Milyen telefonokat ajánlanátok a következő gyártóktól : HTC , Samsung. Az Iphone 4S-et azért zártam ki mert ha leejtem akkor az üvegnek annyi úgy hogy olyan kellene mint az Iphone 4S vagyis tulajdonságba ott legyen és ne törjön olyan könnyen .2013. febr. 17. 18:40
1/4 anonim válasza:
Csak egy kis segítség: Nem fogsz olyan telefont találni amin ios (valamilyen rendszer) van ami nem apple.
iPhone 5 nek nem üveg a hátulja pl. De egyébként ennyi erővel a képernyő is össze törhet nem? :)
A megoldás: Tok és nem kell dobálni.
2/4 reptoid válasza:
Nekem 4s-em van, és már számtalanszor ejtettem le aszfaltra, parkettára, csempére. Egyedül egy 1mm-es darabja repedt ki belőle az egyik szélén, de maga az üveg részének semmi baja sem lett sosem. Persze biztos függ a leesés szögétől is, de én valahogy eddig mindig megúsztam, nem egy üvegpohár azért :D
3/4 anonim válasza:
szerintem iPhone 4s-t vegyel tokkal eggyutt. :D
4/4 anonim válasza:
Ennyi erővel ne vegyél okostelefont, mert bármelyiket leejted és az üvegnek annyi. Komolyan ezt a "facepalm" gondolkodást. OMG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!