Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Note II-t még...

Samsung Galaxy Note II-t még jó lesz megvenni?

Figyelt kérdés
Év végére gyűlne össze a pénz a telóra addig ugye kijön a galaxy note 3 meg galaxy s4 de ettől függetlenül még nyugodtan lehet venni a note2-n nem lesz elavult ugye?Vennék note 3-t igaz akkor már de jóval drágább lesz és annyit nem adok érte a note 2-nél jobb nekem nem kellene.Amúgy meg nem vagyok az a függő,hogy mindig frissitsek meg minden(legújabb frissitést rátenném aztán jó ideig menne vele)

2013. febr. 17. 12:41
 1/1 anonim válasza:
Szerintem igen mert annak ugye 4 magos a procija és a mostani kétmagos telok is eleg jol birjak, pl s2, es a sonyericsson x periak...
2013. máj. 11. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!