Bővíthetem valahogy a telóm belső tárhelyét illetve a RAM-ot?
Figyelt kérdés
256mb ramom van de ebből átlag foglal a teló több mint 120mb-ot!Rootolt a telóm!Belső tárhelyem 256mb szintén sd kártyára átpakolok mindent de ígyis édes kevés ez a hely!Valahogy nemlehetne növelni őket?2013. febr. 16. 23:13
1/4 anonim válasza:
Nem lehet növelni. Maximum kisebb ROM-ot rátéve több lesz a szabad rom...
2/4 A kérdező kommentje:
De akk mi az a Swamp mert láttam ilyet h ezzel valahogy lehet bővíteni valamit vagy mi...
2013. febr. 16. 23:15
3/4 anonim válasza:
Swap, és azzal lehet, csak kell hozzá egy gyors memókártya, minimum Class 6, de inkább Class 10.
Itt van minden róla, tutorial is:
Egyetlen hátránya van, jelentősen csökkenti a memókártya élettartamát, mivel minden memókártya csak X írást/olvasást bír, ez meg folyamatosan ír rá. Pontosan nem tudom ez mit jelent, hogy kell-e évente venni újat vagy azért annál jobban bírja.
4/4 anonim válasza:
Belső tárhelynél másabb a helyzet, azt gond nélkül meg lehet csinálni, ezek közül telepítsd valamelyiket:
Int2Ext4+ a legjobb szerintem, illetve azt használják a legtöbben is. De igazából bármelyik megteszi, meg ezen kívül is van még sok script amik végeredménye ugyanaz (Data2SD, S2E, Link2SD, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!