Miért fogyott le egy pillanat alatt az egyenlegem?
2 percig voltam kb neten telóval, volt 3 ropi a készüléken. Volt :D A Traffic Manager program azt írja, böngészésnél, h 2 mega adatforgalom történt, de az össznél 70 megát mutat és nem találom h a telefon melyik alkalmazása szívta le ennyire. (vagy az is előfordulhat, h az ezelőtti wifis adatforgalmat is írja, bár a hónapban nem is wifiztem telón sztem)
A kérdéseim röviden: Lehetséges, h 2 megáért 3000et kell fizetni?
illetve
Meg lehet valahogy oldani, h a telefont ha bedugom gépbe, akkor az otthoni kábeles internet kapcsolatról és ne mobilnetről internetezzen?
Androidos telód van?
Ha igen, akkor marha könnyen.Amíg te neteztél, jött a gmail szinkronizáció, az időjárás frissítés, facebook fiók, twitter fiók, és minden egyéb, ami automatikusan szinkronizálja magát, ha nincs beállítva, hogy manuálisan szinkronizáld, vagy csak és kizárólag wifi esetén szinkronizáljon.Így marha könnyű.Illetve a letöltött appok esetén is, ha be van állítva, hogy automatikusan updatelheti magát, akkor egy-két 10-20 megás app még becsúszik, stb.
WP-s teló esetén szintén hasonló a helyzet.
köszönöm a válaszokat, kapja be a T-Mobile xD
azt nem tudjátok, hha nincs wifis router itthon, akkor h tudnám elérni, h "ingyen" netezzek telóról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!