Mi a véleményetek a Nokia Lumia 920-as okostelefonról?
Figyelt kérdés
Megéri-e megvenni? És érintkezik-e számítógéppel? (Úgy tudom hogy az előző lumiások nem)2013. febr. 16. 12:18
1/6 anonim válasza:
Ha Windows Phone kell akkor a legjobb választás. És igen, "érintkezik" a számítógéppel.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. febr. 16. 12:30
3/6 anonim válasza:
Előző lumiák is érintkeztek a számítógéppel,csak félénkek voltak,ezért a Zune nevű média szoftverre volt szükség hogy összejöjjenek.:)Egyébként ez olyan volt,mint az iPhone-nál,az iTunes.WP8-nál már nincs,adathordozóként ismeri fel a gép a telefont,tehát megjelenik,mint pl. "F" meghajtó.Ez minden Windows Phone 8-as telefonnál így van.
4/6 anonim válasza:
Sajnos nekem nincs pénzem rá , de ha lenne , vagy bármilyen telefont választhatnék akkor a Lumia 920-at választanám . Külseje egy kicsit vastag de szerintem ez a kinézete a vastagságtól függetlenül nagyon jó . Természetesen akadásmentes , de melyik csúcskategóriás nem az ? Én a telefonokban már nem a procit vagy a felbontást nézem hanem azt hogy valahogy tűnjön ki a többi mobil közül és egy Iphone pl. erre nem képes , mivel minden 5-ödik ember kezében ott van , az androidos telefon mindenki szemében csak átlagos , mivel az emberek nagy többségének az van így az se valami nagy dolog .
5/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó telefon. Én is ilyet készülök vennei. De még kivárom a február 25-öt. Akkor lesz az MWC.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. febr. 17. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!