Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jól értem Viber a müködését?

Jól értem Viber a müködését?

Figyelt kérdés

Jól értem a viber müködési elvét?

Ha valakit felveszek a telefonkönyvembe és én szintén benne vagyok az ő telefonkönyvébe, akkor jelzi nekem vissza a telefonom a Viberben hogy ö is mostmár kontakt?

magyarul ha én nem lennék elmentve az ő telefonkönyvébe akkor én hiába mentem el a sajátomba, a viberben nem jelenne meg nálam új kontaktként? csak ha mindketten elmentettük egymást?

2013. febr. 16. 10:06
 1/3 A kérdező kommentje:
vagy annyi a lényeg, hogy ha az elmentett ismerősömnek fel van telepitve a viber a telefonjára akkor azt jelzi a telefonom, függetlenül attól hogy én el vagyok-e mentve az ő telefonkönyvébe?
2013. febr. 16. 11:37
 2/3 gabor.galilei ***** válasza:

Ha valaki regisztrált a viber szerverére akkor ott meg kell lennie az Ő telefonszámának.

Ha én is regisztrálok akkor az enyém is megvan ott.

Ha a saját telefonomba le van mentve valakinek a száma és az a szám a viberen is megvan akkor én fel tudom hívni, mert a viber rendszere tudja hova kell mennie a hívásnak. Attól függetlenül, hogy engem Ő beírt-e az Ő telefonjába vagy sem.

2013. febr. 16. 18:00
 3/3 Viber ***** válasza:

Hi,

This is an official representative of Viber Media.

Viber calls and texts are free only between Viber users - both users must have Viber installed.

If you install Viber, all people that have your number on their contact list will recieve a notifiaction. :)

For more questions or technical support, please visit our official HelpDesk.

Thanks,

Viber

======================

Hi,

Ez egy hivatalos képviselője Viber Media.

Viber hívásokat és szöveges ingyenes csupán az Viber felhasználók - mind a felhasználóknak rendelkezniük kell Viber telepítve.

Ha telepíti Viber, minden ember, a számod a saját kapcsolati lista kap egy notifiaction. :)

Ha további kérdései vagy műszaki támogatást, kérjük, látogasson el a hivatalos HelpDesk.

Thanks,

Viber

2013. febr. 17. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!