Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek az új Sony...

Mi a véleményetek az új Sony Xperia Z telefonról?

Figyelt kérdés

2013. febr. 14. 23:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy ideig ez lesz a legjobb csúcszeló.
2013. febr. 15. 00:15
 2/14 anonim ***** válasza:
*csúcsteló
2013. febr. 15. 00:16
 3/14 A kérdező kommentje:
Úgy érzem ez jobb mint az Iphone 5..bár lehet csak én érzem ezt :)
2013. febr. 15. 00:50
 4/14 anonim ***** válasza:
Simán jobb,jelenleg ez A csúcstelefon,bár kérdés,h meddig.
2013. febr. 15. 02:06
 5/14 Mr.Kütyü ***** válasza:
100%
Xperia z- évekkel jobb iphone 5 nél. Z csúcs!:)
2013. febr. 15. 09:43
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Röhögve ver minden jelenlegi telefont.
2013. febr. 15. 09:43
 7/14 Balázs88 ***** válasza:

Jah most ver mindent, de nem tökéletes ez se vannak hibái ami ennyi pénzért elég bosszantó lehet.

MWC-n 25-28 közt bemutatják a többi gyártó készülékeit, addig lesz ez csúcs telefon.

2013. febr. 15. 11:26
 8/14 A kérdező kommentje:
Balázs szerinted mi a hibája? Próbáltad már? T-mobile honlapján nézegetem, de eddig nem találtam benne negatívot, persze ha a kezembe kerülne és kipróbálnám lehet, de érdekes, hogy még be sem került az országba és Te már negatívan állsz hozzá? Szerinted milyen hibája van? Érdekes ez Magyarországon, hogy ha van valami jó dolog, mindig akad olyan ember aki rögtön a hibát látja, keresi benne...
2013. febr. 15. 16:26
 9/14 Balázs88 ***** válasza:

Amúgy már bekerült 1db biztos mivel tesztelték.

Megnéztem egy 45perces tesztet a mobilarénától. Ott eléggé kivesézték a telefon hidd el.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1igS6..

Nem mondtam hogy nem egy fullos telefon, nekem is tetszik.

Csak a hogy mondták hogy folyamatossággal van pici probléma, pl widgetek közti lépkedésnél akadozhat picit.

Én mondjuk egy 200ezres telefontól már elvárnám hogy ne legyen egy pici döccenés se, igaz elvileg nem a hardver nem bírja a cuccot hanem a szoftver nincs teljesen optimalizálva a rendszerre.

A másik a kamera amire azt mondták hogy többet vártak ettől a telefontól és a 13mp kamerától, persze szoftveresen még javulhat.

Azt hiszem ez a 2 negatívum van.

Ajánlom nézd meg a tesztet és olvasd el a mobilarénán.

Amúgy szuper telefonnak tartom!

Én is vennék ilyet csak elég drága.

Xperia V-vel is beérném már az is nagyon jó telefon és jóval olcsóbb.

Meg megvárom hogy miket dobnak ki még február 25-28közt az MWC-n. Akkor majd lehet válogatni

2013. febr. 15. 17:23
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

A Z teljesen jol van optimalizalva.

Erdekes modon az ugyan olyan hardveru Nexus 4-et sz@rra veri szinte minden tesztben, es aol megis a nexus 4 lenne a jobb, ott se marad le sokkal. Idonkent azert akad meg, mert 1) full hd a kijelzoje

2) az Android hibajabol.

Es nem feltetlenul csak az MWC-ig lesz csucstelo, mert ki tudja, hogy a tobbi gyartonak mit sikerul osszehozni?

Ennel jobban szerintem egyik telo se lesz optimalizalva, es kb az osszes csucstelo ezzel a hardverrel fog kijonni, szoval nem sok mindenben tudjak leelozni a Z-t.

Egyedul kameraban es kijelzo technologiaban.

Viszont a Z por es vizallo, amivel nem sok csucstelo fog rendelkezni.

2013. febr. 15. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!