Telefon rootolása? Lehetséges nagyobb kár belőle?
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogyha a Galaxy mini 2-met rootolom, akkor van-e rá esély, hogy bealtatom a telómat?
Vagy származik-e valami kára ebből?
Előre is köszönöm a választ!
Igazából, csak a rendszergazdit akarom megkapni pár alkalmazás miatt.
Felmerült még egy kérdés.
Mi az a flash? Mire jó? Mi az előnye, hátránya?
Ha adsz egy linket amin PONTOSAN, ÉS 100% IGAZ MÓDON le van írva akkor elolvasom készséggel. De eddig 3 fórumon olvastam erről.. és mindenhol mást írtak. Valahol azt írják tégla lehet belőle, máshol azt írják nem történik semmi.
Valahol azt írják ilyen-olyan program kell hozzá először, valahol meg azt írják, hogy csak meg kell nyomnom a specgombokat a Mini2-n..
Ezért kértem segítséget, nem lusta vagyok, csak olyat akarok olvasni amiben tényleg bízhatok.
Ha jol latom, a minit csak odinnal lehet rootolni.
Tess, ez teljesen okes.
Van video is:
http://www.youtube.com/watch?v=94vIeinaddQ
Az igazsag az, hogy gyakorlatilag keptelenseg elrontani a telefont, ha arra figyelesz, hogy rendesen fel legyen toltve.
Foleg egy ennyire "regi" vagyis ezerszer letesztelt telefon rootolasanal.
Megjegyzes: A rootolas, es a rom csere fuggoseget okoz :P Ahogy legyurod a felelmedet, rajossz, hogy custom rommal mennyi minden extrat ki lehet hozni meg egy olyan telefonbol is, mint a mini :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!