Dawe96 kérdése:
Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van a családban egy Samsung Galaxy Mini2 teló.
Időközönként elég furán viselkedik, újraindul, stb. DE! nem is ez a lényeg. Olykor kidob egy képernyőt amin megjelenik egy pár adat. (mellékelek képet)
Erről szeretném tudni, hogy mi is lehet a probléma, ugyanis nem nagyon akarok belemászni ebbe az Androidos cuccokba :)
Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném! :)
A telón, mint látható, még rajta van a védőfólia, szóval ha nem lehet elolvasni, jelezzetek! :)
Köszönöm!
2013. febr. 14. 21:23
1/1 anonim válasza:
na még ilyet se b........m szerintem kilett rootolva és megpiszkálva vagy csak gyári hibás szerintem ha még van garancia akkor szervíz nagyon érdekes de szerintem próbálj utánanézni neten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!