Micro sim-kártya használható normál sim kártyájú telefonban is?
Figyelt kérdés
Most cseréltem le a telefonomat, de a sim-kártyám még nem cserélhető, mert nem telt le a hűségidő. Ez azért van, mert nem egyszerre lett a telefon meg az előfizetés. 1 éves sim-kártyát lecserélik ingyen a Telenornál microsim-re?2013. febr. 13. 19:25
1/3 anonim válasza:
Micro sim-kártya használható normál sim kártyájú telefonban is?
Igen, adapterrel.
Szerintem normál SIMből bármikor csinálnak micro SIM-et ( akár magad is levághaod ), nem tudom, hogy ezért kell e fizetni az operátornál.
2/3 anonim válasza:
Bémész a Telenorhoz és megkérded hogy a régi számodra adnak-e új sim kártyát ha adnak (max 500huf lehet) akkor minden gondod megoldódtt mivel az új simek olyanok hogy rendes és micro is lehet attól függően hogy hogyan patinátod ki.
3/3 anonim válasza:
Ha szerencséd van, akkor olyan a sim kártya tartó kialakítása a telefonban, hogy nem mozdul el benne a micro sim se. Ez esetben megspóroltad az adaptert :)
Amúgy nekem 500 Ft-ért levágták a normál sim-et microra, egy telefonos (gsm) boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!