Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Manapság miért kell mindenkine...

Manapság miért kell mindenkinek iPhone meg hasonló árkategoriájú készülékek?

Figyelt kérdés

16 éves létemre(fiú vagyok) én teljesen értelmetlennek látom amikor egy 8 éves kislány iphone-nal a kezébe szaladgál. Én meg se veném neki, mert egyrész méregdrága, másrészt nem tud rá vigyázni. Az én korosztályomba meg azt látom, hogy ha 50 ezernél olcsóbb telód van akkor az tiszta gáz, meg, hogy haladjak a korral. És annyira idegesít, hogy ott ülnek egymás mellett és nyomkodják a telefonukat. Akár buszmegállóba vagyok, akár suliba, sőt már családon belül is (nagycsalád, unokatestvérekkel együtt főleg rájuk jellemzőek) ülnek és nyomkodják a telefonukat. Engem kifejezetten idegesít, főleg családon belül. Összes unokatestvérem fiatalabb nálam, 2 évvel ezelőttt még fogócskáztak, meg bújócskáztak az udvaron, rossz időbe meg bent rajzoltak, társasoztak. Mostmeg ülnek néma csendben és a telefont nyomogatják.

Kíváncsi vagyok, hány korombeli ért velem egyet. De nagyon kíváncsi vagyok idősebbek válaszára, főként azokéra akiknek már van gyerekük és olyasmi idős mint én, vagy fiatalabb és kapott márilyen soktízezer Ft-os készüléket.

Egyébként én azthiszem 6.- os korom óta egy Nokia 5310 XPressMusicot nyüstölök. Ilyenkor van az, hogy akasztják a hóhért, mert amikor ehez hozzájutottam, akkor ez egy nagyon drága készülék volt. DE! ezt nem én vettem, és nem is szüleim. Egy elveszett kutyát megtaláltunk. A plakátra csak annyi volt kirakva, hogy a megtaláló egy értékes telefont kap. Mivel én találtam meg, így a kapott telefont én kaptam meg. Most viszont beadta a kulcsot ( nem működnek a billentyűi, oldaláról a gombok leestek, képernyője berepedt, így itt az ideje a váltásnak. Pénteken megyek és veszek is egy újat, és hogy ne hazuttoljam meg magam,

2 készülék között fogok dönteni mégpedig Nokia 112 vagy Nokia 113.

2013. febr. 13. 16:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%

Kedves Kérdező!

Maximálisan egyetértek Veled és örülök, hogy vannak ilyen gondolkodású kamaszok!!!

Aki mege zt írta:

"Szerintem meg ha a kezedbe nyomnának egy iPhonet biztos nem mondanád azt hogy kőszi de nekem jo a gombos nokia! Amugy meg nagyon nem értek veled egyet. Most mér baj az neked hogy ha valakinek 100e+ os teloja van? Szimplán csak irigy vagy mert a szüleidnek nincs pénze egy felsőkategóriás készülékre.

16/f iPhone és iPad tulaj."

AZ EGY SZÁNALMAS KIS S*GGFEJ, AKI SOHA NEM LESZ OLYAN KLASSZ EMBER MINTA KÉRDEZŐ - MEG SEMMILYEN - CSAK EGY KIS P*CS AKI AZT HISZI HA RENDELKEZIK EZEKKEL A STÁTUSZIMBÓLUMOKKAL AKKOR VALAKI LESZ! PEDIG EGY SENKI! AZ ÁNUSZODBA DUGHATOD MINDKETTŐT!

2013. febr. 14. 19:18
 12/19 anonim válasza:
89%

Egyetértek veled kérdező a telefon sok nyomogatásával kapcsolatban , viszont abban nem , hogy miért ne lehetne egy fiatalnak is drága telefonja? Nekem is iPhone 5 - öm van , és ha valaki megteheti miért ne? Ez olyan , mint mikor aztmondják ne vegyél BMW-t a suzukival is eljutsz ugyan oda.

Ezen kívül viszont teljesen igazad van , és az tényleg szánalmas mikor iPhonre-ról küldenek visszahívót...

2013. febr. 15. 18:33
 13/19 anonim válasza:
15/F
2013. febr. 15. 18:34
 14/19 anonim ***** válasza:
37%
Kedves emberek!Már nem azért mondom de NEM CSAK 100+-os telók léteznek.Vegyük pl.a Sony Xperia U-t.Szép,külső,korszerű hardver és nem is drága.És azért ez egy "menőnek"számító teló.Vagy mondjuk a ZTE Blade III.Az se egy drágaság. és mégis megállják ma a helyüket.Eddig még minden kommentből az irigység sugárzott csak úgy mellékesen.Azzal én is egyetértek hogy egy 8-10 évesnek minek iPhone.Fölösleges.Annak a korosztálynak Huawei Ascend Y200 vagy Galaxy Mini való.Ezek olcsók de azért népszerűségnek örvendenek.De azért egy 16 éves már tud vigyázni a holmijára.Az meg hogy a szülőknek mennyi pénze van az magánügy.Nem kell egyből sznob k*csögnek nevezni azt akinek a szülei jól keresnek.Talán ti is nézhetnétek jobb munka után nem csak az állambácsitól várni a lóvét.
2013. febr. 17. 12:42
 15/19 anonim válasza:
Én veled egykorú vagyok, ugyanezt tapasztalom, egyetértek veled.
2013. febr. 17. 14:58
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
#16 egyetérték veled abban, hogy egy idősebb jobban tud vigyázni a cuccaira. De semmi értelme azért tartani egy telefont, hogy ne tudd kihasználni. Nem állítom, hogy nekem nem jönne jól, de ami van, azt is szeretem. Utólag meg ne okoskodj itt nekem, szerencsére nem ismerlek, és jobb ha nem is foglak. Egyébként meg oltogass, nem kérdeztem a véleményed sz.arházi!
2013. febr. 18. 16:16
 17/19 anonim ***** válasza:

Manapság? Ez már időtlen idők óta így van és így is lesz. Már általános iskolás koromban is ez volt.

"Mert neked a divat mondja meg, hogy ki vagy." Régi rapperes időszakomból húúú de rég is volt.

http://www.youtube.com/watch?v=N11MWucGfkE

2013. febr. 18. 16:35
 18/19 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem nincs mindenben igazad. 16 vagyok S3am van. Nem vagyok elszállva magamtól, de nekem nem elég egy Nokia.
2013. márc. 5. 15:51
 19/19 Ananász1 válasza:
Bocsi de szerintem ez nem így van. Egy iphonet nem azert vesznek meg valakinek, hogy villogjon vele. Szerintem a szulok es a felnottek tudjak hogy ez nem szep dolog. Azert veszik, mert talan volt egy iphone 3g-3gsuk amit szerettek. Igy persze mentek a dolgok fejlodott minden es gyerek is lett aki az o szemukben megerdemelt egy telefont ami a jol bevalt iphone lett mert szerettek. Es az a kislany lehet hogy megnyert egy versenyt es ezert kapta vagy lehet hogy egy nehez dolgoban(pl elvalt szulok, elhunyt nagypapa) ezzel szerettek volna tamogatni. Mindenki az iphonosokra van raszalva, mert az androidosok nem ismerik be hogy az iphone nem jobb, hanem masabb mint a samsung vagy az LG. Akinek iphonja van annak az van. Nem azert mert villogni szeretne vele, hanem azert mert neki bejon. Mi iphonosok is nezhetnek a 8 eves gyerekre akine egy samsung van a kezebe. Valaki pedig szimplan megteheti.. pl lehet hogy o slowmot akar csinalni es ezert vesz iphont, vagy mert az o barati koreben iphonosok vannak es igy konnyeben tud nekik imasseget irni...
2018. jún. 19. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!