Mi történhetett az Alcatel ot 990es készülékemmel?
Fiatal kb 1 éves teló, gyári helyről frissitettem.Amit a telefon megadott mint frissitési lehetőség. Nincs rootolva sem. Igaz sok program van rajta,de annyira nem hogy ezért ne müködjön.A probléma a következő lenne:
Mivel a lányom ha megszerzi a telót sity suty feloldja a lezárt billentyűzetet ezért bállitottam rajta "számzárat",amit csak mi tudunk.(3éves lesz,de úgy kezeli a telót hogy csak na...)Egyik nap amikor fel akartam oldani a billentyűzetet akkor többször irta be a számokat s igy nem tudtam feloldani a képernyőt.(többször volt ilyen de egy ki bekapcsolás mindig segitett..) Ezért kikapcsoltam,aksit kivettem és visszaraktam. Próbáltam ezután bekapcsolni de nem kapcsolódik be.Bejön a Telenor logó de semmi egyéb. Mi lehet a gond?
Egyébként páromnak is ugyanilyen telefonja van, ő is ugyanakkor(pár óra eltéréssel frissitett) s neki valahogy teljesen máshogy jelennek meg a dolgok. Pl a wifi jele neki zöld, csepegő töltés animáció is megjelenik, az aksi töltés jelző állapota is zöld nekem fehér...
Elvileg a teló fel van töltve. Mi lehet a baj szerintetek? (27 N vagyok,próbálom magam kiismerni a rendszeren...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!