Samsung Galaxy S Advance telómra már telepitetem a jelly beamot 4.2.1 est de adótak kis hibák ol ha a winampot akartam teleiteni akkor lassan tőltőtte be éssa zenéketsem játszótta le, de 2.3.6 on remekül megy. Ez mért lehet jelly beamn ál eza hiba?
Figyelt kérdés
Telepitettem a Jelly beamót de a winamp zene lejátszó program nem indult el valami jól éssa zenéketsem játszótta le csaka alapértelmezet zene lejátszó ,ezzért ugydőntőttem viszaroka 2.3.6 os anddroint mivel ott nem volt ezza hiba,de porul jártam a telefon megadta magát nem kapcsolt be de szerencsére már jó.
Most meginta 2.3.6 os van benne deha megint telepiteni akkaroma jelly beamot és a winampot rá karom telepiteni megint ellő jőhett azza hiba hogy nem fog jól elindulni.
De jelly beam után vissza lehet traknia 2.3.6 ossat,de lehetőleg ugy hogy nevégezze kia telefónt megint?
2013. febr. 12. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!