Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy valami szívatásos SMS,...

Egy valami szívatásos SMS, vagy vegyem komolyan a dolgot? SEGÍTSETEK!

Figyelt kérdés

Kaptam egy sms-t... idézem :

INTRUM

Tisztelt Ugyfelunk!

Tartozasanak rendezese ugyeben kerem haladektalanul vegye fek velunk a kapcsolatot!;Irat: 322900,9263;Tel:06/14599485 Intrum.

Pls segítsetek... Mert most már tényleg összezavarodtam.. Ez valami szívatás vagy ...?? amúgy meg nem előfizetéses a telefonom sem, nem regisztráltam semmilyen f@szságért ami havonta levonna pénzt vagy ilyesmit és jelenleg 3 FT van a telómon :((

13/L

2013. febr. 11. 21:01
 1/10 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem rossz helyre küldték az sms-t. Intrum egy behajtó cég.
2013. febr. 11. 21:08
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
Menj be a rendőrségre ha te nem vagy velük semilyen kapcsolatban.
2013. febr. 11. 21:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Le akarnak húzni sztem. Hagyd a fenébe
2013. febr. 11. 21:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Vagy hívd fel, és kérdezd meg, hogy milyen névre szól, mert neked semmi közöd nincs hozzá..
2013. febr. 11. 21:10
 5/10 anonim ***** válasza:
78%

Én is kaptam már ilyen sms-t. Felhívtam őket, kérték az iratszámot ami az smsben volt. Azt bemondtam és egy másik nő nevét mondták. Valószínüleg régebben ugyanezt a számot más használta. Elnézést kértek a kellemetlenségért és ennyi volt.

Ne foglalkozz vele! :-)

26/L

2013. febr. 11. 21:13
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:)

A nővérem szerint ne foglalkozzak vele, de én továbbra is aggódom :S

2013. febr. 11. 21:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Ugyanezt az SMS-t kaptam, felhívtuk az ügyfélszolgálatot, és korrekten tisztáztuk az egész ügyet. Ha új a számod akkor esetleg a régi tulajnak volt tartozása a cég felé, ha meg nem új, akkor nincs ötletem.

A lényeg, hogy tisztázni kell a dolgot velük telefonon.

2013. febr. 11. 21:30
 8/10 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

Azt hozzá kell tennem, hogy 5 éve ez a számom. Szóval az a másik nő, meg a tartozása régebbi ügy volt.

A párom is kapott máer ilyen sms-t

2013. febr. 11. 21:35
 9/10 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt találtam most!Szerintetek :S?

2013. febr. 11. 21:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez nem zaklatas, csak rossz szam van az adatbazisukban. Ez egy valos ceg. De szerintem ne torodj vele.
2013. febr. 11. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!