Volt egy lumia 920-am, perfekt működött csak ellopták. Most van egy ugyanolyanom de az lassabb, és sokat fagy. Pedig kártyák is ugyanolyanok, meg minden. Mitől lehet lassabb és fagyósabb mint az előző lumiám?
Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 20:42
1/6 A kérdező kommentje:
az benne a poén, hogy az elsőt ami jól működött és ellopták az használt volt, a mostani meg vadiúj.
2013. febr. 11. 20:43
2/6 anonim válasza:
Az előződet lehet, hogy már betörték. :D
Viccet félretéve.. biztos, hogy a mostani is lumia 920? mert van 910 900..
Ha pedig ugyanaz, akkor az elég gáz, mert még a régebbi wp7-es telefonok is elég smooth-ak voltak.
De valaki biztos ért hozzá, és konkrét dolgot tud mondani.
3/6 A kérdező kommentje:
biztos hogy 920as. 100%. elviszem majd a t-mobile-hoz.
2013. febr. 11. 21:34
4/6 anonim válasza:
Vidd be egy szervizbe. Új telefon, tömeggyártás. Sietni kell vele... Tudom mit beszélek, a BlackBerrynél dolgozok. :D
Vidd be oda, ahonnan veted, vagy egy szervizbe, azt újra újraszoftverezik.
5/6 A kérdező kommentje:
kösz! jó lehet neked hogy ott dolgozol :) én mindig a Sony-nál akartam dolgozni.
2013. febr. 12. 17:05
6/6 anonim válasza:
WP8 szoftverhiba. Javították egy frissítéssel. Sajna ez minden új telefonnál előjöhet. Nekem (Lumia 710) anno a wifim nem működött, de javították. De ha tényleg sokat fagy és nagyon lassú, akkor lehet, hogy gyárihibás. Ahogy az előző is írta...tömeggyártás, sietni kell. A L920-ak egyébként is hiánytermékként kezelik sok helyen a világon Tapasztalat, nekem a laptopom és a fülhallgatóm is gyárihibás volt. Azonnal cserélték. Előfordul sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!