Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honnan tudom letölteni a...

Honnan tudom letölteni a Facebook programot a mobilomra? Sony Ericsson W705öm van, T-mobilnál vettem.

Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 12:55
 1/5 A kérdező kommentje:

Azt tudom, hogy a facebook.com-ról mobillal lehet letölteni, ami csak annyit csinál, hogyha megnyitod, megnyitja neked a facebook.com-ot a böngésződdel, majd bezárja magát. Szóval én nem erre vagyok kíváncsi, hanem magára a programra.

Köszi!

2009. szept. 9. 18:15
 2/5 anonim válasza:
2010. jún. 24. 18:01
 3/5 A kérdező kommentje:
erről beszéltem.
2010. jún. 25. 02:15
 4/5 anonim válasza:

'Facebook Mobil, adatköltségek nélkül

Látogasd meg a 0.facebook.com oldalt, ha a Facebookot adatköltségek nélkül akarod használni '

tessék:) nem kell ide program,t-mobilosok ingyen használhatják.

2010. jún. 26. 19:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezt is értem, ez sem nagyon kapcsolódott a kérdéshez. Nekem van mobilnetem, szóval nem igazán érdekel hogy most ingyen használhatom-e, vagy nem, nekem a program kellene, amivel nem a weblapot nézem, hanem az applikációt, és a mobilra van optimizálva.
2010. jún. 28. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!