Huawei ascend y200 megéri? Huawei ascend y200 függetlenítése?
Most jött egy olyan lehetőségem, hogy elcserélhetném a Samsung wave 723 telefonomat, egy huawei ascend y200-ra.Csak az a gond vele hogy t-mobile-os,nekem meg vagy vodafone-os vagy független kellene, éppen ezért arra gondoltam, hogy kifüggetlenítem. De hallottam azt, hogy elvileg a függetlenítés elba*szhatja az egész telefont, igaz ez? Valakinek valami tapasztalat ilyen téren?
És hogy szerintetek megéri elcserélni a Samsung wave 723-at egy huawei ascend y200-ra? Azért is szeretném elsősorban,mert az androidos, az enyém meg badás, és nem igazán szeretem a badát.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a válaszod, de én többnyire csak jó dolgokat hallattam róla, bár a RAM-ja nagyon kevés azt hallottam..
Te miért gondolod azt hogy nagyon fos, kifejtenéd bővebben? :)
Értem. Köszönöm szépen a válaszod. :)
Akkor szerintem nem cserélem el..
kedves negatív válaszadók! használtátok már? én 4 hónapja használom, nap, mint nap, és semmi bajom nem volt vele, nem állt le, minden elfér rajta, az a kevés ram nem is olyan kevés, volt már egyszerre 19 alkalmazásom is, szóval...
ha nem tapasztaltátok, h milyen, inkább meg se szólaljatok! -.-"""
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!