Xperia ion vagy galaxy s2 vagy iphone 4 s 16gb? Fiamnak lenne
én iphonet vennék , nekem is az van , pont ugyan ez a modell , én nagyon emg vagyok vele elégedve, szerintem jobb mint az android
16f
#1 nem értem minek ír véleményt, ha 3-ból csak 1-et ismer, #2 szintén hülyeséget írt, hogy egy iPhone-t hamarabb ellopnak, bár az tény, hogy Xperia ion innen a legjobb (legalábbis hardveresen egyértelműen, szoftveresen relatív).
SGS2-t semmiképp se vennék, már elég régi, igaz, még mindig egész jól bírja, de a másik kettő jobb.
Hogy Xperia ion vagy iPhone 4S ott igazából az OS a lényeg, szóval elkéne dönteni, hogy Android vagy iOS.
Egyik sem szar, az meg változó, hogy kinek melyik jön be jobban. Én sosem tudnék iOS-t használni, egyik haverom meg sosem lenne képes Android-ot használni, ezt a fiad tudja csak eldönteni.
Ha a fiadnak kell akkor egyértelműen Ion.
Nagy képernyő, játékok, driod, feltűnő szerkezet.
Jó gép az i4s is, de nem fiataloknak való, legalábbis a világ ezen részén. Inkább a hülye amerikaiaknak, akik kettőig nem tudnak számolni, így mindenféle beállítási lehetőség csak bonyolítaná egysejtű életüket, vagy a folyton rohanó, csicsákra nem adó, viszont a megbízhatóságot és egyszerűséget kereső komolyabb embereknek idehaza is.
Nekem is ilyen van, nem vagyok amcsi, így talán a másik rétegbe tartozom :-)
S2 nem rúg labdába már ha új gépet keresel. A maga idejében jó gép volt, de ma már a középszintet is csak súrolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!