Kedves telefongyártó cégek. Mikor lesz?
Szerintem elég kevés telefongyártó céget fogsz találni ezen a honlapon.
Egyébként biztos lenne párezer ember, akinek egy ilyen telefon bejönni, de a többségnek teljesen felesleges a fizikai billentyűzet, gyártóknak meg az a céljuk, hogy olyan telefont gyártsanak, ami minél több embernek bejön, hogy minél többet adjanak el.
Az xperia pro valamièrt nem terjedt el annyira (talàn mert annyival nem jobb a mini pronàl mint amennyivel dràgàbb), de az x10 mini pro, majd a mini pro is elèg nagy sikert aratott.
Külföldön pedig a Samsung Captivate Glide...
Èn csak csùszkàs qwerty-t fogok venni, ha nem lesz ùjabb, akkor ezt fogom megcsinàltatni szervìzben 10 èvig is akàr!
A sonyt tartom a legjobb gyàrtónak, de a 2012es telókban nagyot csalódtam. Mindegyiknek van egy hibàja legalàbb.
Vagy lassù (2011es szint), vagy beèpìtett akksija van, vagy nem rakható bele memkàrtya. Qwerty-s meg egyàltalàn nincs...
Èn egyetèrtek a kèrdezövel, szerintem kereslet is lenne egy ilyenre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!