Melyik a legbikább okostelefon?
Megismétlem: a felsoroltakon kívül nincs okostelefon oprendszer.
Illetve a kínai másolt csodákon biztos van valami, ami errefelé ismretlen, de biztos hogy neked az kell?
Amúgy Google neked is jó barátod, senki nem fogja helyetted keresgélni.
"Nincsen rajta sem Symbian, Android, iOS, Bada, Windows"
Ezzel kizártál mindent........
Ja, szerintem félreértettük egymást.
Olyanra gondoltam amit ti nem neveztek okostelefonnak, hanem 'fapadosnak'. Azért írtam, hogy okostelefon, mert lehet rajta böngészni (3G, Wi-Fi), külső alkalmazásokat telepíteni (pl. java), érintőképernyős és operációkat lehet vele végrehajtani. De nem androidos stb.
Ebből a kategóriából érdekelne, melyik a legerősebb készülék.
Nincs ilyen telefon. Az általad részletezett elvárások feltételezik valamelyik eleve kizárt oprendszert.
Én is szeretnék egy jó kocsit, de ne benzin, ne gázolaj, ne LPG, ne CNG, ne biodízel, ne bioetanol ne áram és ne gőz vagy ló mozgassa (utóbbi kettő csak a retro modellek kizárása miatt). De ne is kelljen sűrűn tankolni bele a.... a nem tudom mit, viszont feleljen meg minden EU-s előírásnak, hogy közúton is lehessen használni.
A BlackBerry 10 kimaradt a mindent kizáró felsorolásból, de biztosan izmos és drága a hardware is alatta! :-)
(Amúgy a magja egy Unix alapú valós idejű OS: QNX)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!