Az alcatel OT-990-be lehet rakni Micro SD-t? Vagyis lehet bővíteni a memóriáját?
Android 2.2, 600 MHz proci sz.r kijelző + kínai márka.
Igen telefonálásra meg smsre jó de arra egy 10 éves nokia is jó, ha okostelefon kell akkor ez annak nem jó.
nekem is ilyen vagy több mint egy éve használom nem rossz,de 40e nem ér meg nézegethetsz a hauwei-ek között is
egyébként az alcatel nem kínai hanem francia és megy rajta a fruit ninja
#15: Onnan veszem hogy sz@r hogy már próbáltam, volt időm alaposan kipróbálni, úgyhogy nincs mit idiótázz mert csak okoskodsz és osztod az észt(miközben hülyeségeket beszélsz).
A ZTE-ről nem volt szó, az is csinál jó telókat meg az lacatel is a felsőbb kategóriába, de olcsó kí}ai telót nem ajánlott venni, a fentit megmpláne nem...
#16: Az OT-995 tényleg jó teló az árához képest, de az már más kategória.
#17:Huawei-nek náhány felsőkategóriás telefonja közül nincs egy jó se de sztem a kérdezőnek nincs annyi pénze.
Az alcatel csak VOLT francia valamikor rég, most már kínai.Megy rajta a fruit ninja de qrvára akadozik.
Használtam több mint egy évig Alcatel ot990-et és több hónapig ZTE Blade3-at is.
Az Alcatelen 2.3.5-ös rendszer volt soha nem fagyott le , nem volt lassú és nem is akadozott , ADW-vel és később HOLO-val a gyári launcher helyett.
Bezzeg a ZTE nagyon be tud lassulni hiába a 4.0.4-es android néha úgy szaggat hogy csak na, bármilyen launcherrel próbáltam , végül úgy lefagyott hogy csak hard resettel lehetett életet lehelni belé, ennek következtében minden adat törlődött róla.
A ZTE-ben nincs előlapi kamera se led vaku, és a kamerája semmivel sem jobb mint az Alcatelé. Egyetlen előnye van csak a szép nagy kijelzője, ami persze zabálja az energiát. Illetve van mégegy előnye a 2.5 GB-os tárhelye, merthogy az ot990-ben csak 150MB van de lehet bőviteni microSD-vel 32GB-ig.
Magyar menü mindkettőben volt alapból.
Az Alcatel 25ezer volt annyiért megérte. A ZTE 30ezer volt de nem érte meg. 40ezerért sokkal jobbakat is lehet kapni (ot993 , ot995).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!