Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S3 mini jó...

Samsung Galaxy S3 mini jó telefon?

Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Jó telefon csak nem ér annyit amennyibe kerül.
2013. febr. 8. 16:09
 2/7 A kérdező kommentje:

26 ezer forintért sok? Új, bérletre, 2600 forint havonta, korlátlan internet, hívás, sms hálózaton belül.

Sok érte?

2013. febr. 8. 16:22
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem valamit elnéztél, mert ennyiért elég olcsó volna , szerintem a percdíjakban van a trükk
2013. febr. 8. 17:27
 4/7 Jófej:D ***** válasza:
S advance kb ugyan azt tudja csak régebbi az android. És ólcsóbb
2013. febr. 8. 18:12
 5/7 HaxorDP válasza:

Szerintem nem éri meg az árát, én is inkább a Galaxy S Advance-t ajánlom, vagy egy kicsit drágábban Xperia P.

Advance: Felső Középkategória

Xperia P: Alsó Felsőkategória

2013. febr. 8. 18:13
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem néztem el az árát, ennyi, Digi Mobil. Ha más hálózatot hívok akkor azt kell fizetni, de Digin belül korlátlan beszélgetés, sms, internet, és úgyis minden ismerősömnek az van szinte. De más hálózattal se vészesen drága, a férjemnek is tőlük van csak neki S Plus.

Akkor ennyiért megéri?

Csak ilyen van most nekik, meg Iphone 5, de az vészesen drága, meg Galaxy Gio, de az szerintem elég gyenge, meg valami ZTE, de azt nem ismerem meg túl hatalmas. Ez tetszik külsőre, de annyira nem értek hozzá.

2013. febr. 8. 18:55
 7/7 Jófej:D ***** válasza:
Ennyiért megéri.
2013. febr. 8. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!