Sony Xperia Tipo vs. Motorola Defy Mini. Melyik jobb? Érveket kérnék.
Figyelt kérdés
Kezdő androidos lennék,ez volna az első ilyen,sőt az első érintőképernyős telefonom.2013. febr. 8. 13:25
1/8 anonim válasza:
Szinte egyforma a tudásuk. Kicsi különbségek vannak. Én a tipot választanám mert azon gyárilag ics van már.
2/8 anonim válasza:
A Tipo szerintem jobb döntés.
Kezdő felhasználóként elsőre furcsa lesz a menü,és a kezelése,de aztán rájön az ember,hogy nagyon egyszerű és logikus a kezelésük :)
Amit még ajánlanék,az a Samsung Galaxy Mini,jó telefon,olyannak a még kezdő felhasználó.
De lényegesen lassabb mint a tipo,mivel azon már android 4 van.De árban olyan 10 ezerrel olcsóbb is :)
3/8 anonim válasza:
Galaxy minit csak az ellenségeimnek ajánlanák. Ha nem volt neki még androidos telója akkor elősször szart vegyen? Nem logikus. Azzal csak max elmegy a kedve tőle.
4/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk a Defy Minibe annyi a jobb,hogy strepebírobb és elöl is van kamerája.
2013. febr. 8. 19:15
5/8 A kérdező kommentje:
strapabíróbb.Az Alcatel One touch 991 milyen a másik kettőhöz képest?
2013. febr. 8. 19:17
6/8 anonim válasza:
Kedves 3-as,
2 évig használtam azt a telefont,nem mondanám szarnak.
És nyilván nem tanácsolnám neki ha annak gondolnám :)
Persze régebbi telefon,de a leírt igényei alapján megfelelő lehetne,ha pl.nem jelent volna már meg a Tipo.
8/8 A kérdező kommentje:
de
2013. febr. 10. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!