Milyen telefonszám ez: +88888888?
Ugyanis erről a számról két napja hívogatnak! Felvenni nem vettem fel!
Ha van valakinek valami ötlete írjon. Köszönöm!
Attól még hogy több regisztrációd van, és magadat erősítgeted válasznak álcázva, nincs ilyen telefon előhívókódú ország. Az országkódot, ami a hívott fél készülékén megjelenik, nem a telefon adja amiről hívnak, hanem az adott ország telefonszolgáltatója. Amikor valami kamu nyeremény sms-t kaptam, akkor is létező országból jött (Antarktisz és Norfolk sziget).
Itt vannak az ország kódok:
880 és 886 létezik. 88, 888 nincs.
Tehát a kérdés kitaláció. Pont.
Biztos ami biztos, ismét jeleztem az operátorok felé a kérdést.
Majd meséld el, milyen érzés volt a piros kézre kattintani, mert amúgy nem érdekel milyen értékelésem van.
Figyelj koma! Ha megadod az email címedet lefényképezem a bejövő hívásaimat csak hogy neked bebizonyítsam ;)
Nem vagyok olyan fogyatékos,hogy több felhasználónevet csináljak és itt élvezkedjek (van jobb dolgom is)!
Gondoltam van valaki aki hasonlóképpen járt. És van értelmes építő hozzászólása.
Köszi!
Sziasztok!
Véletlenül találtam ide,ma engem is hívott ez a szám,erról próbáltam valamit találni, mert a tudakozóban nem tudtak mondani semmit. Nektek esetleg van valami infótok?
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!