Mi baja a telómnak? :O
Figyelt kérdés
Na szval Sony Ericcson W395-s telóm van és nem lehet elérni!! Nem tudnak hívni de én tudok! Pedig be vagyok kapcsolva és a térerőm is maxon van! Már többször kivettem az aksit de így sem jó:S légyszi segítsetek!!2009. szept. 5. 10:47
1/8 anonim válasza:
valószínű le vannak tiltva a hívásaid...
beáll-hívásinfók-hívások kezelése-hívások fogadása-az össz hívó... ha nem jó akk nemtom...
3/8 A kérdező kommentje:
SAjna így sem jó:S De azért köszi hogy megpróbáltál segíteni!:)
2009. szept. 5. 14:08
4/8 anonim válasza:
szoftverfrissités kéne neki vidd be a szolgáltatóhoz vagy kérd meg egy haverod aki ért hozzá
5/8 A kérdező kommentje:
Hát még mindig nem sikerült megoldani a problémát... Azóta függetlenítették a telót hátha az lett volna a baja de így sem jó... Ajánlotok valamit?
2009. nov. 27. 14:26
6/8 anonim válasza:
úgy próbáltad hogy előszőr te hívtad őket, és utána mentették a számodat, vagy te adtad meg saját kézzel?
Esetleg cserélj SIM kártyát vagy vegyél új telefont.
8 osztálytársamnak ilyen telefonja van és semmi baj nincs vele. Bocs csak ennyit tudok segíteni.
7/8 anonim válasza:
nincs bekapcsolva véletlenül a hívásszűrés?
8/8 A kérdező kommentje:
Nincs azt néztük.. De most már 2-odjára vittük vissza a szerelőnek. :S Remélem végre már sikerül megcsinálnia.
2009. nov. 29. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!