Nokia lumia MMS?
Az lenne a kérdésem, hogy a Nokia lumia 900-ason hogyan lehet megtekinteni az MMS üzeneteket.
Kb 5 napja kaptam egy MMS-t "Az üzenetben médiatartalom található" hajnalba.
Belépek
Rálépek hogy a "Médiatartalom beolvasása (33KB)"
Rezzen egyet, pittyen, és nem történik semmi. Annyi változik, hogy az üzenetpanelban, abban a színes mezőben az idő átáll az akkorira amikor rálépek a médiatartalom beolvasására.
Ez mind oké, hogy nem tudom megnézni. Csak az a baj, hogy hiába törölöm ki 4 napja hajnalba ugyanabba az időben megkapom ugyan ezt az üzenetet, hogy
"Médiatartalom beolvasása (33KB)" Ugyan attól a telefonszámtól. Nem hiszem, hogy ő küldené minden nap hajnalban el ugyan azt az MMS-t. Tudom is hogy kitől jött volna. Mondta, hogy ő egyszer küldte el.
Jó lenne ha valaki segítene, mert már unom. A telefont ki kell kapcsolnom minden este, mert másképp akkor hajnalba kapom meg az mms-t, amit meg se tudok nézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!