Symbian Belle Vs Android?
Semelyik mellet se érvelek.
Kinek a pap, kinek a paplan.
Ami nekem tetszik, az korántsem fog neked.
Olvasgass egy kicsit, magadban építs fel elvárásokat, ha meg nincs elvárásod akkor teljesen mindegy, neked bármelyik jó.
Nokia már elbukott rég.
Android a jövő.
Egyre jobb lesz.
Egy Sony Xperia P 60-70 körül megvehető és egy mindent tudó telefon.
A Belle egy rakat sz*r. Nővéremnek Nokia 500-asa van és 3-szor lassabb, mint az én SE X8-am pedig az enyémben fele akkora proci van.
Nagyon sekélyes vizekre evezel a kérdéssel :)
Az Andriod funok el fogják mondani, hogy az az isten, a jövő, a mindenség, és a Nokia egy süllyedő hajó, amire csak a lúzerek tesznek, stb,stb
A Nokiások pedig meg fogják jegyezni, hogy az Android egy divatcikk, és a telefont a mai napig úgy hívják: NOKIA.
Ha a kérdésed nem provokatív, hanem valóban érdekel, azt javaslom, vedd kézbe mindkettőt, próbálgasd és dönts - mindenféle befolyásolás nélkül, a saját igényednek megfelelően.
Bocsánat, természetesen szívesen leírom a véleményemet is:
Én a Belle mellett voksolok.
Ezért: Engem nem érdekel az az alkalmazás özön, amit az android kínál, ellenben zavar, hogy mivel nyílt kódú, ellenőrizetlenül kerülnek fel alkalmazások, akár vírursosak is - azaz ha nem vigyázol, bizony meg lehet szívni vele.
Ráadásul az Andoridos készülékeket nem tartom olyan jó minőségűnek, mint a Nokia telefonokat - erre egy korábbi hozzászóló is utalt már.
Nem stabilabb az Android: Minden Androidos ismerősöm számolt be rendszeres fagyásokról, kiakadásokról; nyilván a rengeteg app előbb-utóbb összeakad.
Ezzel szemben a Belle (és itt a legutolsó frissítésről nyilatkozom) az Androidnál nagyságrendekkel kevesebb app-ot kínál, a legújabb, legdivatosabb alkalmazások nem, vagy alig elérhetőek - cserében nagyon stabil, megbízható rendszer.
Én Nokia E7 telefont használok, elsősorban üzleti célokra.
2012 Szeptemberben frissítették a Nokia Care-ban a legutolsó Belle verzióra, gyakorlatilag azóta egyetlen egyszer sem fagyott le a készülék - és ez NEKEM a legfontosabb.
Természetesen továbbra is tartom, amit az előző hozzászólásban írtam: a döntést az igényed alapján kell meghozni; ha app mániás vagy és nem zavarnak a kockázatok, az Androiddal leszel boldog, ha stabil, megbízható rendszerre vágysz, ami mindenféle vírusvédők, védőfalak, stb, stb nélkül, alapból biztonságos, akkor a Symbian Belle a te rendszered.
Ja és még valami: Manapság sokak számára fontos, hogy a haverok előtt villogni tudjanak (én speciel pont lesz@rom, ki mit gondol a telefonomról).
Ez pillanatnyilag az Androiddal lehetséges, a Symbian nem villogásra való.
Azért lehet Nokiával is villogni, erre vannak wp8-as készülékek - de ez a rendszer ebben fórumban most nem volt kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!