Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Symbian Belle Vs Android?

Symbian Belle Vs Android?

Figyelt kérdés
Ki melyik melett érvel,miért ?:)

2013. febr. 7. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
48%

Semelyik mellet se érvelek.

Kinek a pap, kinek a paplan.

Ami nekem tetszik, az korántsem fog neked.

Olvasgass egy kicsit, magadban építs fel elvárásokat, ha meg nincs elvárásod akkor teljesen mindegy, neked bármelyik jó.

2013. febr. 7. 14:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyértelmű,Android. Sokkal kiforottabb,több alkalmazás is van rá.
2013. febr. 7. 14:31
 3/8 anonim válasza:
egyértelmű android,symbianra kevés az alkalmazás és nekem mindig frissítenem kellett mert egy idő után megbolondult.
2013. febr. 7. 15:25
 4/8 anonim ***** válasza:
jobbnak szerintem is az android jobb. egy rakat cucc van rá, sok alkalmazás, testreszabhatóbb, A symbian felett valamenyire tényleg eljárt az idő, ettől függetlenül, én még Nokia párti vagyok. Volt már samsungom, lg-m, egyiket se szerettem annyira mint a nokiát. az lg-vel csak a baj volt, a samsung meg mindig olyan kínai tornacipő érzését keltette bennem. Nem volt benne anyag, olyan kispórólt telefon volt. Szóval nálam a Nokia a legjobban bejövős, de be kell látni ki kell találniuk valamit a symbian helyett mert elöregedett. tudom ott a windows phone, de az még a viszonylag olcsóbb telefonokra nem raknak
2013. febr. 8. 23:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Nokia már elbukott rég.

Android a jövő.

Egyre jobb lesz.

Egy Sony Xperia P 60-70 körül megvehető és egy mindent tudó telefon.

A Belle egy rakat sz*r. Nővéremnek Nokia 500-asa van és 3-szor lassabb, mint az én SE X8-am pedig az enyémben fele akkora proci van.

2013. febr. 10. 09:59
 6/8 anonim ***** válasza:
YTény, hogy az android veri a symbiant de azt, hogy az android a jövő hát nemtudom szerintem a wp8 jobb mint az android tab-okon meg a w8 azért itt eléggé dönt az ár is mert a wp drágább de jobb rendszer kicsit zártabb mint az android!
2013. febr. 10. 10:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Nagyon sekélyes vizekre evezel a kérdéssel :)

Az Andriod funok el fogják mondani, hogy az az isten, a jövő, a mindenség, és a Nokia egy süllyedő hajó, amire csak a lúzerek tesznek, stb,stb

A Nokiások pedig meg fogják jegyezni, hogy az Android egy divatcikk, és a telefont a mai napig úgy hívják: NOKIA.

Ha a kérdésed nem provokatív, hanem valóban érdekel, azt javaslom, vedd kézbe mindkettőt, próbálgasd és dönts - mindenféle befolyásolás nélkül, a saját igényednek megfelelően.

2013. márc. 2. 15:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Bocsánat, természetesen szívesen leírom a véleményemet is:

Én a Belle mellett voksolok.

Ezért: Engem nem érdekel az az alkalmazás özön, amit az android kínál, ellenben zavar, hogy mivel nyílt kódú, ellenőrizetlenül kerülnek fel alkalmazások, akár vírursosak is - azaz ha nem vigyázol, bizony meg lehet szívni vele.

Ráadásul az Andoridos készülékeket nem tartom olyan jó minőségűnek, mint a Nokia telefonokat - erre egy korábbi hozzászóló is utalt már.

Nem stabilabb az Android: Minden Androidos ismerősöm számolt be rendszeres fagyásokról, kiakadásokról; nyilván a rengeteg app előbb-utóbb összeakad.

Ezzel szemben a Belle (és itt a legutolsó frissítésről nyilatkozom) az Androidnál nagyságrendekkel kevesebb app-ot kínál, a legújabb, legdivatosabb alkalmazások nem, vagy alig elérhetőek - cserében nagyon stabil, megbízható rendszer.

Én Nokia E7 telefont használok, elsősorban üzleti célokra.

2012 Szeptemberben frissítették a Nokia Care-ban a legutolsó Belle verzióra, gyakorlatilag azóta egyetlen egyszer sem fagyott le a készülék - és ez NEKEM a legfontosabb.

Természetesen továbbra is tartom, amit az előző hozzászólásban írtam: a döntést az igényed alapján kell meghozni; ha app mániás vagy és nem zavarnak a kockázatok, az Androiddal leszel boldog, ha stabil, megbízható rendszerre vágysz, ami mindenféle vírusvédők, védőfalak, stb, stb nélkül, alapból biztonságos, akkor a Symbian Belle a te rendszered.

Ja és még valami: Manapság sokak számára fontos, hogy a haverok előtt villogni tudjanak (én speciel pont lesz@rom, ki mit gondol a telefonomról).

Ez pillanatnyilag az Androiddal lehetséges, a Symbian nem villogásra való.

Azért lehet Nokiával is villogni, erre vannak wp8-as készülékek - de ez a rendszer ebben fórumban most nem volt kérdés.

2013. márc. 2. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!