Megrendeltem egy tabletet. átutaltam a pénzt, az eladó aztmondta, hogy valami holdforduló miatt febr. 06-15 között nincs munka hongkongban, így nem tud kiszállítani, csak majd 18-án. Szerintetek átvágás?

A holdújévből minden igaz..
Akkor "használhatatlanok", ezt az időpontot, ha lehet kerülöm, ha mégse akkor várnom kell.

nem érdemes vateráról venni, mert ők is kínából rendelik.
te magad is megrendelheted onnan és olcsóbb is, mivel nem megy át egy másik ember kezén a cucc

nincs olyan hogy egyedileg összeállított , ez csak egy ilyen táverő duma, ne vegyél semmit az olyan eladótól amelyik hülyének nézi a vásárlót.
Egész pontosan melyik hirdetésről van szó ?
... az eladó nagyon kedves, saját cégje van, ahol ezt összeállítgatják.. tehát... (amúgy a GYIK.hu-n sztem tiltja a szabályzat a reklámozást, de a kedvedért... :D)

találtam egy olyan tabletet ami jó volna neked, 235 dolcsi, ami kb 52000, ingyenes szállítással és négymagos procival :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!