Olyan okostelefonom van, amire havonta kapok 500 MB elhasználható internet hozzáférést, kérdésem, ez mit is jelent?
Egy olyan okos telefonom van (pannon a szolgáltatom) amin lehet internetezni, havonta kapok rá 500 MB elhasználható internet hozzáférést, s azt mondta az eladó, ha túllépném, akkor küldenek egy SMS-t!
Kérdésem, van ebben valami hátulütő, turpisság? Ez azt jelenti, bármennyit netezhetek ingyen, amíg túl nem lépem az 500 MB-ott?
Igen, ha túlléped az 500 mb-t, akkor felszámlázzák a további netezést. Mondjuk az jó, hogy küldenek sms-t. Ilyet még nem is hallottam.
Nekem szintén havi 500 mb-om van, csak ha én ezt mind felhasználom, utána nem számolnak fel több pénzt, szóval ingyenes a további netezésem is, csak lassabb lesz a net.
Díjcsomag függő a dolog.
Mid is van?
Rendben, köszönöm az információkat!
09:47
Igen, sok ismerősöm mondta, hogy nekik az van, ha túllépik, be fog lassulni, nekem viszont SMS-t küldenek és utána pénzért megy... :(
Ez az "ingyen " netezés azért nem ingyen van.
Vagy előfizus vagy és abban van netcsomag. Vagy kártyás, akkor meg csak fizetsz valamennyit az 500 megáért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!