Mennyi ideig tartanak a mobiltelefonok?
Míg el nem zsibbadnak.
Na de viccen kívül: Mégis melyik telefon? Vagy legalább árkategóriát mondj, mert így 1 héttől kezdve akár 15 évet is mondhatok.
hát tényleg elég béna kérdés,
mert attól is függ,hogy ki hogy csapkodja-vágja,
lehet,hogy egy hulyegyereknél csak 1 évig bírja ugyanaz a teló, míg egy idős néninél akár 10 évig is elmegy,
Sztem ezek mindig relatív dolgok. A régi k510i-m az vagy 8-10 évet lehúzott, és még mindig "tart", csak már totál szét van kopva mindene.
De pl van ismerősöm aki félévente kap új telót, mert a régit mindig tönkrevágja.
Plusz szerintem számít az is hogy mennyire tudod önállóan javítani, értem itt ezalatt a főleg szoftveres hibákat. Mert sok vérpisti belebuherál aztán meg sírva viszi vissza hogy elromlott. Meg a gyári/egyedi szoftverfrissítések is sokszor segíthetnek, csak ennek a felrakásához már sokan nem értenek.
De még csak nem is feltétlenül attól függ az élettartam hogy ki mennyire nyúzza. Bár most laptopos példát mondok, de az enyém az vagy 5 éve megy, kb nonstop, eddig a legtöbb apró hibáját orvosoltam, vagy van ismerősöm aki azon eszik kb, és szintén bírja 5 éve, míg egy másik srácnak aki kb csak gumikesztyűben nyúlt hozzá, és nagyon vigyázott rá, annak meg tönkrement 1 év után.
Ráadásul manapság évente 1000 féle totál új telefon jön ki, és hamarabb lecserélik minthogy tönkremenjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!