Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vehetek előfizetéses telefont...

Vehetek előfizetéses telefont részletre 15 évesen?

Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 16:43
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
NEM!
2009. szept. 4. 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mobiltelefont csak 18 év feletti korodban vásárolhatsz!

Előfizetéses mobil vásárlásánál kérik a szem.igazolványt, lakcímkártyát, munkahelyről jövedelemigazolást, lakásod egyik szolgálatai számláját (pl. villanyszámla a nevemre szólóan).

Kérd meg anyukádat, hogy vegye meg neked a kinézett mobilt, te vállalod a havidíj és a törlesztőrészletek fizetését!

Vigyázz!!! Idegent ne kérj meg ugyanerre, mert ha más veszi meg az ő nevére és te fizeted, annak különböző bonyodalmai lehetnek a későbbiekben.

Az előfizetéses telefonoknál 2 éves "hűségnyilatkozatot" szoktak aláíratni az ügyféllel, tehát 2 évig hatörik-haszakad fizetned kell az előfizetési díjat, különben jó magas büntetést nyomnak rád.

2009. szept. 4. 16:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak kártyás mobilt vehetsz 18 alatt. Én vettem többet is, mindig azt mondták, hogy lehet, de csak kártyásat.
2009. szept. 4. 16:53
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
előfizetésest csak akkor adnak, ha van rendszeres jövedelmed.
2009. szept. 4. 16:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
az nem igaz hogy csak akkor vehetsz előfizetéses telefont ha van jövedelmed! én is úgy vettem hogy még tanuló voltam
2009. szept. 4. 17:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szüleid vehetnek neked
2009. szept. 4. 17:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Majd 3 év múlva!
2009. szept. 4. 18:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Akkor majd édesanyámmal vetetek, köszi a válaszokat.
2009. szept. 5. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!