Samsung galaxy S3, vagy az új Sony Xperia?
Köszönöm az első választ, eddig 2 pont neki, nekem is nagyon bejön régóta, de félek, hogy "megfertőz" az Xperia, és mire megszerzem az S3-at, az fog jobban tetszeni. :D
Bocsi, nem voltam elég pontos, az Xperia Z-re gondolok. Nagyon tetszik, hogy vízálló, nálam sajnos a telefonok nincsenek biztonságban.:D
Hát ha lesz rá pénzed(180-200 ezer Ft),akkor Xperia Z.
Kicsit kisebb lesz az üzemidő a kis aksi miatt,de ettől függetlenül jó telefon.
Azért egy tesztet mindenképp nézz meg.A Galaxy S3 mint minden más Samu egyáltalán nem jó........
írok véleményt bár én egyiket sem kezeltem,a z-t pláne mivel még nem is jött ki.
én ZL-t szeretnék majd venni bár én később tervezem a teló vételt,horror áron fog kijönni szóval pláne várok vele.
a legfőbb ok amiért a z-zl jobb az a kijelző,brutális az a full hd felbontás,plusz 0,2collal nagyobb is a kijelzője.
ezért is szerettem bele a zl-be.
galaxy s3al szembeni előnyei.
-gyorsabb proci
-dupla annyi RAM
-nagyobb és élesebb képet adó kijelző
-jobb kamera van a hátlapban
-erősebb aksi
-nagyobb kijelző ellenére kisebb méretek
bár ezeket gondolom tudod.
ha az árakat most nem nézzük csak a tulajdonságokat akkor egyértelműen a z-zl a jobb választás nem pedig a galaxy s3.
egyébként az s3 tulajok a gyenge minőségű hátlapra panaszkodnak /csúszik,kopik/,a kijelző állítólag karcosodik,sok embernek pedig sűrűn lefagy be lassul.
tényleg nem akarom lehúzni az s3at de mivel ez már jó ideje piacon van erről sok vélemény van még a z-zlről még nincs semmi.
ismerősömnek xperia s van és hibátlan,idegen vélemények is pozitívak,a legtöbb xperia típusnál pozitív véleményt olvasni ezért is akarok én is xperia zl-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!