Mit csináljak az iPhone-ommal? (lent)
iTunes-al frissíteni akartam, letöltöttem az iOS 6.1-et, de az iTunes valami hibaüzenetet írt ki, hogy nem lehet frissíteni. Akkor megpróbáltam úgy, hogy a telefonon mentem rá a beállításokban, hogy szoftverfrissítés. Akkor elkezdte letölteni, de aztán egyszer csak lefagyott és nem csinált semmit. Akkor újraindítottam hátha segít, és azóta folyamatosan ki-be kapcsolgat. Nem tudok vele csinálni semmit. Ahogy bekapcsol, feloldom a zárat és pár mp múlva újraindul. Próbálkoztam már redsn0w-val just boot-olni, megint jailbreakelni, de semmi nem segít.
Mit tudnék kezdeni vele, tök kuka szegény...
Ja és értelemszerűen jailbreakelt készülékről van szó.
Köszi előre is a válaszokat!
Értelemszerűen jailbreakelt készüléket nem frissítünk újabb szoftverre csak restore után.
Valószínűleg összeakadt a kettő, rakd dfu módba, majd itunesban nyomj rá egy restrore-t. Állítsd be új készülékként, régi jailbreakes biztonsági mentést ne tölts rá vissza. Icloudból sem.
Esetleg itools-szal megpróbálhatsz belőle kimenteni telefonszámokat, képeket stb, még a restore előtt, ha sikerül.
Ma jött ki jailbreak ios 6-ra, majd restore után rakhatsz rá esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!