Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha a T-mobilnál domino feltölt...

Ha a T-mobilnál domino feltöltőkártyás vagyok, akkor amellé külön lehet venni mobilnetet?

Figyelt kérdés
Ugyebár feltöltőkártyás vagyok és szeretnék venni 100 mega mobilnetet, amiért fizetnék havonta 1000 forintot a t-mobilnak... Ez lehetséges? És mennyire jó 100 mega? És miután leneteztem ezt a 100-at, akkor utána minden megáért plusz pénzt számítanak fel, vagy csak belassul a net? Egyébként a GoNet M díjcsomagról van szó.. Köszönöm a válaszokat!

2013. febr. 4. 21:27
1 2
 11/13 anonim válasza:
Es hogyan kell megrendelni,Valaki le tudna irni mit kell tenni lepesrol lepesre? Egy nokia asha 302-m van, Domino feltoltokartyas vagyok. Koszonom elore is, es elnezest az analfabetasagomert.
2015. febr. 10. 17:30
 12/13 anonim válasza:
És ha nincs az egyenlegemen annyi pénz amennyi kell a következő hónapra akkor mi történik?
2015. júl. 5. 14:31
 13/13 anonim válasza:
felfuggesztik, majd automatikusan visszajon, ha lesz money.
2015. aug. 5. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!