HTC desire C vagy Samsung Galaxy Ace?
Telefon vásárlás előtt állok. Ez lesz az első okos telefonom. Ki melyiket ajánlja? Az ára mind a kettőnek ugyan az.
Zenére, internetre fényképekre kell. Nem akarok vele profi minőségű képeket készíteni.
Miért egyik sem? A tipo-t néztem de nem tetszik. Kicsi... Nem akarom, hogy elvesszen a kezemben. Ace-t még nem láttam valóságban, Desiret igen a tetszik.
18/F.
Az Ace-t úgy ahogy van felejtsd el. Nem fejtegetem, de hidd el, jelenleg a legrosszabb vétel.
A Desire C nem lenne rossz belépő szintű telefon, ha ennek megfelelően árazták volna. Valamint a kamerája jobb szó híján pocsék. Csak mert láttam, hogy írtad a fényképezést.
Szerintem most a legjobb vétel ezen az áron a ZTE Blade III, ami a belépő kategóriában a legtöbbet nyújtja, ráadásul remek áron (Telenor kártyásan 30 ezer).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!