Mi a véleményetek a Sony Xperia Z-ről?
Pozitívum:
- Full HD-s kijelzője van
- IP57-es szabvány
- gyors
Negatívum:
- nagyon látszik rajta az ujjlenyomat
- túl nagy a kijelzője ( nekem)
- kevés ideig bírja az akku
- nagyon drága
FullHD totál felesleges, a hardver csúcs, nem lehet belekötni, viszont a betekintési szöge pocsék, és az akku sem egy vaskos darab, így az üzemidő is gázos lehet.Aminek a nagy részét a kijelző eszi meg.
Szvsz várd meg az MWC-t, most februárban lefut, és kidobja a HTC is hamarosan az új zászlóshajót, amin a Sense5 debütál, illetve hogy nyilván ne maradjon le, a Samu és a LG is mutathat be csúcs gépet még idén.
Én még várnék a helyedben a megvásárlásával, ha ezen gondolkozol.
Mondjuk az IP57 bevezetése a legfelső osztályba nem volt rossz húzás a Sonytól.
Nagyon jó telefon, láttam benchmarkon, sz*rráveri a htc one x et :D
Azért várom csak h megjelenjen, mert akkor veszek egy s3-mat ha lemegy az ára :)
Pozitívum: brutál erős hardver, jelenleg minden mobilt sz@rrá ver, full hd kijelző (elvileg egy kicsit látszik a különbség a full hd és a hd között), por és vízállóság.
Hátrány: gyűjti az ujjlenyomatokat, az üzemidő nem túl jó, bár szerintem egyik full hd-s mobilnak se lesz olyan jó, fakó kijelző (bár ez nem feltétlenül hátrány, mivel a tft előnye a fehér szín).
De én is várnék a helyedben a vásárlással, mert amikor megjelenik a konkurencia, egyből le fog menni az ára. Egyébként meg szerintem egy nagyon jó telefonról beszélünk.
Jó telefon az biztos csak elég borsos lesz az ára, igaz szerintem egyik gyártó új csúcskészüléke se lesz olcsóbb 160-180 nál
Az Xperia V se rossz készülék, és jóval olcsóbb igaz csak függetlenül lehet kapni [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!