Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tudnátok olyan dual sim-es...

Tudnátok olyan dual sim-es okostelefont ajánlani, ami egyszerre kezeli a 2 kártyát? Tehát ha az egyiken beszélek, attól jelzi a másikon a hívást, és át lehet kapcsolni hívástartással.

Figyelt kérdés
A jelenlegi: Samsung E2652W sajnos nem ilyen. A használaton kívüli kártyát úgy jelzi a hívónak, mintha ki lenne kapcsolva.
2013. febr. 3. 18:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A t mobile nal most 2 galaxy minit adnak 0 ftert

Mar csak ossze kell celluxoznod a kettot es voila xD

2013. febr. 3. 19:11
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi a vicces választ! :) Sajnos nem jó az ötleted, mert 2 különböző szolgáltató kártyáját használom! Az egyik még használható lenne, de a másik nehezen működne t-mobilos készülékben! :)

Azért ha lehet kíméljetek, én komolyan kérdeztem....

2013. febr. 3. 19:16
 3/11 anonim ***** válasza:
És mégis milyen árban? Ár nélkül elég nehéz mondani......
2013. febr. 3. 19:54
 4/11 A kérdező kommentje:

Az áron nem gondolkoztam. Sok mindentől függ,mennyit adok ki egy telefonért.

Tudom, hogy ezek nem olcsó készülékek, és meg kell fizetni azt a funkciót is, amit éppen én keresek.

2013. febr. 3. 20:05
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát akkor választhatsz:

Sony Xperia Tipo Dual

Alcatel OT-992D

Alcatel OT-997D

2013. febr. 3. 20:12
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Ha van még, várom a lehetőségeket! :)

2013. febr. 3. 20:14
 7/11 A kérdező kommentje:

Megnéztem a tesztjét az alcatel OT-997D-nek.

Sajnos:

"Ugyanakkor viszont ez a telefon sem képes a dual-active módra, azaz ha az egyik kártyával épp beszélgetünk, akkor a másik lelép a hálózatról."

Ez a jelenlegi telefonommal is a problémám, ezért szeretném lecserélni.

2013. febr. 3. 20:25
 8/11 anonim ***** válasza:

En csak azert poenkodtam mert tudtommal nem letezik olyan keszulek ami 2 sim karryat tudna egyszerre mukodtetni hivas terén...

Ugyh meg mindig a 2galaxyt ajánlanám..xD

2013. febr. 4. 19:47
 9/11 A kérdező kommentje:

Még mindig komolyan kérdezem...

Ugyanis nekem volt egy Samsung szétcsúsztathatós telefonom (2010-11-ben használtam), és az olyan volt! Nem okostelefon volt,(most csak egy alap, de ezt a funkciót nagyon jól működött benne. 20-as és 30-as kártyákkal használtam.

Úgyhogy még mindig nem jó az ötleted, mert a t-mobilos galaxy-ban nem működne a 20-as kártya !!!!

Most már szükségem lenne az kétkártyás "okos" telefonra, nem elég az "alaptudás" :)

2013. febr. 5. 14:44
 10/11 anonim válasza:
ez olyan: [link]
2013. márc. 1. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!