Tudnátok olyan dual sim-es okostelefont ajánlani, ami egyszerre kezeli a 2 kártyát? Tehát ha az egyiken beszélek, attól jelzi a másikon a hívást, és át lehet kapcsolni hívástartással.
A t mobile nal most 2 galaxy minit adnak 0 ftert
Mar csak ossze kell celluxoznod a kettot es voila xD
Köszi a vicces választ! :) Sajnos nem jó az ötleted, mert 2 különböző szolgáltató kártyáját használom! Az egyik még használható lenne, de a másik nehezen működne t-mobilos készülékben! :)
Azért ha lehet kíméljetek, én komolyan kérdeztem....
Az áron nem gondolkoztam. Sok mindentől függ,mennyit adok ki egy telefonért.
Tudom, hogy ezek nem olcsó készülékek, és meg kell fizetni azt a funkciót is, amit éppen én keresek.
Hát akkor választhatsz:
Sony Xperia Tipo Dual
Alcatel OT-992D
Alcatel OT-997D
Köszönöm! :)
Ha van még, várom a lehetőségeket! :)
Megnéztem a tesztjét az alcatel OT-997D-nek.
Sajnos:
"Ugyanakkor viszont ez a telefon sem képes a dual-active módra, azaz ha az egyik kártyával épp beszélgetünk, akkor a másik lelép a hálózatról."
Ez a jelenlegi telefonommal is a problémám, ezért szeretném lecserélni.
En csak azert poenkodtam mert tudtommal nem letezik olyan keszulek ami 2 sim karryat tudna egyszerre mukodtetni hivas terén...
Ugyh meg mindig a 2galaxyt ajánlanám..xD
Még mindig komolyan kérdezem...
Ugyanis nekem volt egy Samsung szétcsúsztathatós telefonom (2010-11-ben használtam), és az olyan volt! Nem okostelefon volt,(most csak egy alap, de ezt a funkciót nagyon jól működött benne. 20-as és 30-as kártyákkal használtam.
Úgyhogy még mindig nem jó az ötleted, mert a t-mobilos galaxy-ban nem működne a 20-as kártya !!!!
Most már szükségem lenne az kétkártyás "okos" telefonra, nem elég az "alaptudás" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!