Mennyi egy Iphone 4s használt?
Nem, azok átverések. Írj neki, lesz valami hülye indoka hogy miért nem tud találkozni, csak postán tudja küldeni előre utalás után, előleget kér, stb...
i4s 100-tól kapható kb. Ha nagyobb a memóriája, egyéb extrái vannak akkor drágább.
Eléggé le lehetnek harcolva, hogy 50-70-ért adják, vagy átverés.
Én az itthon vásárolt, mindenféle tartozásmentes, még garanciás 4s-emet 100 környékén adnám el, és az ehhez hasonlókat is nagyjából itt látom.
4S a hardverapródon a legolcsóbban is 80-90 között van.
50-70 között vagy lepukkant, wifi hibás 4S-t árulhatnak, vagy használt sima 4-est, vagy ahogy előttem is írták, átQrás.
Én a gyári független, tip-top állapotú,minden tatrtozékkal rendelkező fehér 16GB-os -még 4 hó garanciás telefonomat 110eFt-ért hirdettem,csak szellemi fogyatékosak kerestek mindenféle cserékkel - 95eFt-ért tudtam eladni végül is ,de eléggé nehezen.
Szóval hogy mennyit ér és mennyiért fogod tudni eladni,az nem feltétlenül ugyanaz az összeg lesz,de az 50-70eFt-ot kicsit kevésnek tartom érte én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!