Valóban torz a hangja a Viber-nek ha mindkét fél mobilnetről használja?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy megszakad a hívás és torz a hangja. Nektek mi a tapasztalat ez ügyben?2013. febr. 2. 17:15
1/9 anonim válasza:
Meg alig lehet érteni amit a másik mond... csak wifivel ajánlatos de csak akkor ha mind2 félnek wifije van
2/9 A kérdező kommentje:
Én a minap a Skype-ot teszteltem mobilnettel, annál teljesen jó volt a hangminőség. Ezek szerint jobb a Skype?
2013. febr. 2. 17:39
3/9 Balázs88 válasza:
Rájöttem már én is hogy a viber egy rakás szar hívás téren.
A Line: free calls & message és a Kako talk is ezerszer jobb nála.
A Line olyan mint ha tényleg telefonálna az ember.
4/9 anonim válasza:
Hiaba szar, ha egyszer az van elterjedve.. Ez olyan, mint hogy a Google+ is ezerszer jobb, mint a Facebook, de nem tudok teljes mertekben atterni ra, mert mindenki a masikat hasznalja.
Na nem offolok tovabb
5/9 anonim válasza:
Akkor ezek szerint én kivétel vagyok. Barátnőm Tmobilos én Telenoros, és útközben mindketten a kerettúllépés miatt lelassított mobilneten keresztül használjuk és a hangminőség KIVÁLÓ, jobb, mint a GSM hívás. Ebben az esetben egyetlen nagy hátrány, hogy kb.2-3 másodpercet késik a hang, tehát politikai vitára alkalmatlan a dolog, de arra, hogy elmeséld egy napod vagy halld a másik hangját, hogy összeszedjétek, hogy mi kell a hipermárketbő, arra több, mint mesésen kiváló. Ha wifin használjuk, akkor a fenti korlát is leomlik, és csúcs hangminőséget kapunk.
6/9 Balázs88 válasza:
Lehet egy városba lévő hívásnál jó a viber,
de 25km távolságba már szart nem ér még wifin se!
Én ezért tértem át a Line-ra.
Ezért nálam már jobb mint a viber
7/9 anonim válasza:
Hát én 180 km-rel odébb beszéltem, szóval na :-)
8/9 Balázs88 válasza:
Érdekes.
Nem 20ezer forintos telefonokról beszélek.
Nálam akkor is gyenge, de sokan panaszkodtak már erre Play en is.
Mind1 találtam jobbat én azt használom.
Ha nálad jó akkor használd addig!
9/9 anonim válasza:
Én egy ZTE Blade-ről tolom, szóval erről ennyit :D De a lényeg természetesen, hogy találtál egy jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!