A samsung vagy a telenor vagy valami rootol?
Az a baj hogy van egy Samsung Galaxy mini 1 .de nem tudom le
rootolni és mindent próbáltam meg és arra gondoltam hogy valamilyen szervízbe csak megcsinálják.Mondjatok olyan szervízeket plsss amelyik tud rootolni. Csak értelmes válaszokat kérek nem linkeket nem hogy,,Megtudnádcsinálni" hanem szervízeket előre is köszönöm mindenkitől : ))))
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Minek teszed fel többször ugyanazt a kérdést?
Mivel a root nem legális folyamat, így a samsungtól és a telenortól ne várj semmit.Sufni gsm boltokban, ha egyáltalán megcsinálják, ezreket kérhetnek el a laikusoktól pár perces munkáért.
De ha annyira fizetni akarsz érte, ha egyáltalán megcsinálják neked szervizben, akkor akármelyik bazári gsm üzletbe betérhetsz érdeklődni.
Na nehogy már egy step-by step videó alapján, meg step-by-step leírás alapján ne tudd megcsinálni.
A rootoláskor a telefonhoz kb. annyira kell értened, hogy rá tudd kötni a pc-re, meg bekapcsold a hibakeresés módot az usb kapcsolatoknál, minden mást a pc-n végzel el 3-4 kattintással.
De felőlem fizethetsz is érte, vidd be akármelyik sufnigsm-be, az egyikben tuti megcsinálják.Persze nem ingyen.
Egyébként minek akarsz rootolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!